上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

完來有手指公有分加,昨晚輸左20000分,傑志:043:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-23 08:21 PM 發表

:023: 小弟向{教主}請安!食完飯,同個女去公園散步,夜D見!
我都要去接【老細】:025: 個仔,一陣見!:122:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-23 08:35 PM 發表

點加分?開貼有分?:041:
唔想開貼!走去邊都唔知,又有咩好野呀?重未刨到單Q,慢慢刨:096:

粒花生有可疑,出現係危兄度要醒爬!:096:

無中!尾場無大富之星:046: 隻馬今季演出咁準,都唔要佢!抵死!:043:

25/03/2007 , 星期日 , 沙田
繼續做個大懶人 ,唔想寫咁多 ,第11場     維多利亞港讓賽 , 17:45 , 第1班, 草地, "C" , 1400米 , 好地
大多人目標集中13.友誼至上,上次贏馬姿態輕鬆,理應必選,問題係隔夜得果2倍 ,都無胃口 ,但臨場票數繼續成大熱,不能掉以輕心 ,7.長驅會係今場馬膽 ,隻馬近期沙田前中後試馬跑法,找到長驅佳跑法,上仗谷戰檔差臨場落飛,搏殺失手,幕後清楚原因所在,跑回沙田揸住1檔,今場可以敲晌勝鼓 ,另外8.陽光不能睇少,有級數有賠率,唔怕戴勝 理應正選。
今場以7.長驅、8.陽光作為重心Q、PQ,T腳13.友誼至上w、11.非我莫屬、9.再領風騷
只作個人紀錄!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 09:15 PM 發表

:025: 我想大富之星W呀!不過都中條T!
唸住隻長驅差唔多係時候,魔術師都出擊,幫榮大董威威,可惜...........P都無:043: :043:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 09:38 PM 發表

:098: 首騎士,我要錫晒佢!今季中佢三Q兩T!
你中開買就無問題,我睇唔起佢:025: ,結果又一次受到教訓!:029:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 09:38 PM 發表

:098: 首騎士,我要錫晒佢!今季中佢三Q兩T!
執多劑都唔出奇!末段有外閃現象,轉打右手鞭,隻馬自動撲上嚟,都唔敢話佢無料到,下次祝你繼續延續神話!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 10:08 PM 發表

教主你今晚比較神出鬼末:071:
好討厭星期日賽馬,家庭樂不能集中精神,你地咪重難攪!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆