上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:18 PM 發表
383新歡笑810/2/2007田草1600B+2好至快107614巫斯義B1094129旺國手綠色駿達小戰士
名次 砰分同磅重用顏色分隔
最好有埋隻馬沿途走位
唔係呀成堆野呀?唔好意思俾助手整理後,再俾你,我睇得無問題,用Execel開到喎!

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:22 PM 發表
方生嗰啲係佢自己先睇得明:096:
佢個excel FILE 好亂:096:
廿幾個馬房要慢慢整,希望月尾攪掂,我只係統計今季,日後
咁要每個賽馬日後更新,都幾大鑊,我完全唔識電腦,靠助手
處理,但個助手唔識馬,我好難叫佢點做,今晚要陪助手,
又無咗一日,明天又要返工,盡力而為!

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:35 PM 發表
我睇到全部
不過全黑色好亂要慢慢習慣
但係好過方生多多聲:096:
需要咩顏色,我記低低佢,改良後再俾你過目!:096:

thank,me too.:097:

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:39 PM 發表
BYE HAVE AN VALENTINE'S DAY:096: :071:
咁好唔好啲呢?

附件

RACING.xls (83.5 KB)

2007-2-14 13:47, 下載次數: 146

整完呢份再整份練馬師出擊表,玩大佢攪到自已癲落去整,
好在助手無炸型,好似重有興趣問我需要咩添,咁今晚唔
入場都要識做啦!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 01:47 PM 發表

咁好唔好啲呢?
推到精華區,係唔係會有獎勵呢?我要俾版主睇掂唔掂先?:096:

希望查看過萬前完成,一次過獻給各兄弟們分享!

未算正!要修改名次好麻煩,馬會寫程式條友靠害,
尊登將出賽馬匹同名次擺係一齊,攪到唔可以短時間
完成,版主睇到開心到暈啦,簡單易用過馬會,不過
未能做到同步更新,如果馬會可以同我做到同步更新,
咁就好好,馬會高層如果接納本人意見就啦!:096:
其實運波都掂,不過四大聯賽入死人!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 01:47 PM 發表

咁好唔好啲呢?
竟然有人攞野,無人俾意見,心淡..........:043:
曾經給意見兄弟,一定會做好俾你地,放心:097:

附件

PREVIEW_racing.xls (340.5 KB)

2007-2-15 22:05, 下載次數: 114

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆