27/06/2007 , 星期三 , 跑馬地 (Post #355)

收藏  |  訂閱
25  36.8k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 01:41 PM 發表

p好啦
w 會係好大機會係  6 步步穩
贏到6 步步穩 就sure WIN:036:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-4-9 01:50 PM 發表
沙田
星期一
獨贏
第4場
1 自由行
$ 20.00

I am worry Able One raced too many :030:
1 自由行 老退了....:086:

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-4-9 02:04 PM 發表

$100 win
help.. i bet jor place as the odds drops to 4.x :030:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 02:08 PM 發表
:036:
好野中左:036: 我隻6 無料到:046:
中2場 place 都跑第一... 係開心定唔開心呢...:029:

Race 5: 7  超群好運  好d
1  糖果博士 名大於實, 奶左幾次野...
2  步步勝 熱得制
9  川滙主帥 有質但生硬走勢....

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-4-9 02:17 PM 發表

7  超群好運
柏寶+5檔:131:
只要放得出 3-4位... 九成有place .... 今日買place 中win... 無勇氣買win... 都係平注place... 最多拖 9 川滙主帥 QP

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-4-9 02:20 PM 發表
韋逹仲未有win
佢黑仔... 前 幾日我追佢 追爆廠, 今日飛晒佢 一定唔會輸 :036: :036:

Race5呢場 好難買...

引用:
原帖由 番薯苗 於 2007-4-9 02:19 PM 發表

只要放得出 3-4位... 九成有place .... 今日買place 中win... 無勇氣買win... 都係平注place... 最多拖 9 川滙主帥 QP
我頂... 我買左 9 川滙主帥W, 就跑第2:046:

我無運... 買win 中place, 買place 中win:046:

前往最後回覆