上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
387  61.9k

引用:
原帖由 wenfai 於 2006-4-19 04:55 PM 發表
第八場我最鍾意金融基地,次次都比嚴顯強騎,根本就浪費只馬,今次比冼毅力騎,一定可以發揮到最好,重鎚:014:
我倒覺得人家刻意用嚴顯強乃求賠率, 用洗毅力成熱小心扯飛死火!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-19 04:31 PM 發表
七場

業精於勤 - 近兩場都有買,都係差少少,今次轉谷草冇沙田咁有利,但賠率有,搵佢做腳搏下。
青蝠王 - 就係買呢隻馬o既後勁,如果唔係留太後,有權係未段驃到上o既,今場搵佢做膽。
勁嬴 - 有檔位,呢隻 ...
業精於勤換紅旗好似穩好多, 覺嗎?

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-19 05:33 PM 發表

有道理,不過求賠率都要嬴先有得分,今次用左冼毅力同上2仗都近,4倍一早預左,最緊要有得嬴。
前幾仗16倍已食到飽, 我諗仲未駛哂d錢, 今次用到洗毅力真係不樂觀!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-19 11:50 PM 發表
恭喜!恭喜!中都應一應,不過我就.........................................屎忽撞棍,無心是旦買都攪成咁:014:

1872 19-APR-2006
19:31 跑馬地
星期三 連贏過關
2X3 7 場    3 青蝠王 + 4 勁贏 +
     ...
咁咪好囉, 賭錢最緊要有運就得! 恭喜哂! 大豐收啦! :014::014:

成績表:
第二場: 開心多寶, 多樂寶, 笑匠, 樂華寶 :006:
第三場: 幸運精英, 我來也, 紅衣凱旋, 利利高  PQ
第六場: 東方遊戲, 跑得快, 金碧滿湖, 嘉嘉贏:006:
第七場: 紅旗威揚, 勁贏, 青蝠王, 燈膽王  Q
第八場: 甜心 ---> 鑽飾年代, , 閃電駒, 上浦福星  WQT

唉! 昨晚之前個D真係輸到直哂, 乜心機都無, 尾場買個陣都諗住香雞多, 本來想變變搏冷, 但諗諗下若然變左, 跑番先前既心水出黎咪PK, 結果就抱住輸就輸, 最多咪輸多場既心態, 以不變應萬變, 好彩...............如果唔係就吐血都似! :014::014: 不過尾場都係買左WQ, 無買T, 因為都輸到怕, 點知咁順利! :022: 浪費了! 唯有女皇杯再黎過! :013:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-20 07:17 PM 發表
nithan 兄,今個星期日推唔推火焰之星呀:014:
星期日睇好第九場綠色天地,點都會搵佢做膽,腳暫時簡到富士晨曦
馬仔基金翻生後,要快o的刨下佢,襯住好運,要出力刨下先。
引用:
原帖由 yelo@411 於 2006-4-20 07:25 PM 發表
係喎..nithan兄你隻愛駒又出la 喎....今次點睇
火焰之星如果係用番戴勝, 我真係或者會推介架! 不過無端端整個韋達上去, 真係有點擔心, 信心亦動搖, 雖然我一直都覺得隻馬幾高, 而且必定仲有分係手, 但我亦更覺得隻馬留前鬥後就最好, 亦要係咁先可以發揮隻馬最高既水準, 而戴勝則能完全做到這點, 然而韋達卻甚少見佢真係肯立心去留前鬥後, 好多時都會將座騎擺前左黎走, 今場佢點騎當然無人知, 不過若擺前左, 真係會擔心隻馬能否發揮到最好! 所以應該唔會推介佢! 但仍會係該場自己射程範圍之一!

第二場: 京城孖寶
至今八戰, 六戰一千, 兩戰千二, 全攻短途, 初跑千二一役, 在失先機下僅負小福星而輕青蝠王, 原以為接著會繼續增程, 點知都係跑番千二, 熱到十九蚊香雞埋, 跟住上仗仲要縮程, 輸已經係意料中事, 一直都知隻馬係中距離, 奈何專攻短途, 跑到近仗毫無招架之力, 今場才增程千四, 機會已不可同日而語, 我相信佢八戰兩冠兩位成績, 乃以質搭夠, 真正實力會在增程後才展示出來, 我唔係話隻馬會好高, 但以目前評分轉戰中距離, 最少有兩至三場頭馬係手, 依家三班負輕磅, 機會理應突出, 再加上神仙馬增程好多過差, 初跑千四有個六檔, 應該有機會切入守放頭馬之後既三四位左右, 以今場形勢估計, 有遮擋機會極高, 算係會幾好跑個種, 至於有無睇錯真係要跑過先知, 但今場我會用佢做首選, 增程有力坐位望贏! 真好野雖重磅, 但前仗贏馬時間計, 在此當有一戰能力, 上仗跑千六兼除埋單邊眼罩就輸左, 今場重戴單邊眼罩, 再跑番千四, 機會又返返黎, 大摩和鄧迪加強合作, 希望能為此駒帶來佳績! 零用錢本身質素唔係太差, 只係未去到最好時候, 上仗戴個眼罩馬上開齋, 但係時間就唔係咁理想, 希望續有進步, 在此則有入位能力! 上浦福星匆出而來, 今場杜利萊分身乏術, 易配熟手拍檔薛順強問題不太, 剛戰最後二百亦相距甚遠, 但後勁凌厲, 最後跑第三, 全靠本身比對手高出少少級數, 今場薛順強若發揮對住步步穩財到得勝個場水準, 真係唔講得笑, 不過隻馬有點神經刀, 加上以往甚少打叠上名, 但今次刻意連報兩次名, 應有點計仔, 再著千四亦比一哩好少少, 我估佢應該繼續會有分頭, 續為是場冷配!

見上次中得咁應, 今次繼續以上次形式出帖, 圖個利是!:013: 餘場只在心水場合出馬名, 不出分析, 若有問題或討論, 仍歡迎提出, 有問必答! :014:
第五場: 飛劍, 駿馬繽紛, 大圓機, 縱橫萬里
第六場: 步步穩, 有資格, 領闖, 再戰群雄
第七場: 威勁多, 心福, 英明大師, 最佳拍檔
第九場: 富士晨曦, 安翹, 首飾之星, 綠色天地

引用:
原帖由 tony多多 於 2006-4-21 01:33 PM 發表
第五場最穩陣
第十場我唔多鍾意隻首飾之星
首飾之星千八見過威力, 未能睇小!
引用:
原帖由 pts_021013 於 2006-4-21 02:00 PM 發表
第5場結論:亂     1,2,4,7,8   呢5隻返晒黎   邊隻贏or  P  都唔咁講....個人睇好飛劍
飛劍算係較四平八穩, 而且仗比仗進步, 距離開劑不遠矣!

引用:
原帖由 pts_021013 於 2006-4-21 02:04 PM 發表

第10場有首飾之星嗎? :007:
佢應該係講緊第九場!

引用:
原帖由 tony多多 於 2006-4-21 02:14 PM 發表

係呀
你比既tips第五場買單T  1+2+4is gd
我貪心d, 指定飛劍第一, 駿馬繽紛第二, 大圓機第三.............:014:十蚊搏佢二三百都好!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆