上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
387  61.9k

成績表:
第一場: 特區寶, 創惑, 權勇駿, 千萬財星
第二場:
第三場: 黑鷹
第四場: 齊齊發, 活力驍, 必發之星, 呈祥
第五場: 得多多, 太極之光, 勁財寶, 卓暉
第六場: 翡翠舞士, 高風, 神殿, 首瞻一線
第七場: 勝利飛駒, 天仲之寶, 精英大師, 紅旗飛揚
第八場: 源來原去, 寶樹多盈, 包裝福星, 五穀豐收
第九場: 順利取勝, 醒飛飛, 開心錢, 真旺財
第十場: 幸運之寶, 勁精神, 多多勁駒, 五五波
成績中等, 剛回港! 刨緊排位啦又! 源來原去和上仗表現分別好大, 就算走蝕多少都唔駛輸咁遠, 唔知係咪回落左, 下仗再睇睇!

第八場: 甜心
此駒質素並一流頂個種, 但近仗屢負極重磅下亦能有出色準繩表現, 可謂鬥心和班次俱有利, 一直都講緊不明為何不上班增程跑, 結果於四班千四連續四次第二後, 今仗神仙終於忍唔住, 肯上班跑一哩, 但偏偏死都要玩下野, 特登整個初跑谷草俾人諗下, 而我就一d都唔擔心, 同系馬谷草特佳, 兼且有五檔之助, 輕到115磅, 再加上韋達停賽, 換上萬成, 雖然大家都係大師傅, 但論引飛能力, 韋達始終勝一籌, 今次在上班增程轉場地兼易配下, 應會比上幾仗有較佳分頭, 幕後心急開齋, 練者玩左咁耐, 亦係時候要交代, 在此可作膽! 鑽飾年代贏完此程後輸一場, 跟住就四圍玩, 今次終於係返返黎正宗路程, 配澳洲騎師表現唔差, 鄧迪搞得掂, 首要配腳! 閃電駒當起, 高雅志騎後上馬有一手, 亦可望前列歸來! 上浦福星連報兩次名, 今次杜利萊肯垂青, 兼且在田草曾和強手接近, 於此有點冷機, 是場冷配之選!

今次唔打咁大篇野, 只列出幾場心水俾大家參考, 放完假有點懶! :014::014:
第二場: 開心多寶, 多樂寶, 笑匠, 樂華寶
第三場: 幸運精英, 我來也, 紅衣凱旋, 利利高
第六場: 東方遊戲, 跑得快, 金碧滿湖, 嘉嘉贏
第七場: 紅旗威揚, 勁贏, 青蝠王, 燈膽王

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-4-17 07:05 PM 發表
nithan 兄~第8場隻金融基地點睇呀~
上場由包尾殺上黎入位~好似唔差咁wor
雖然話係嚴顯強停賽, 但用唔同人, 唔係咁喜歡!

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-18 12:02 AM 發表
哈…今日一睇排位 未上黎都估到你會 提供甜心
你之前話呢隻增程就到位,依家增程不過上班但係輕磅同場對手唔係太多,穩位望贏之局。
六七場各提供一隻心水
六場 嘉嘉贏 七場 愛的世界
真係多謝你, 咁都記得我講過, 實在令近況低沉既我好開心!
甜心我真係等佢升班減磅增程好耐, 神仙忍到依家先黎, 明顯係玩咁耐都無法係四班贏千四, 咁幕後無可能俾你無止境咁搏輸, 而且分就一直加緊, 都係時候要交代, 希望無睇錯啦! 刻意轉場可能係想俾多個疑點大家諗, 始終離唔開要玩一玩既道理, 求賠率而矣! 但佢好彩, 有個五檔, 對有速度既甜心黎講, 大大減低難度, 應可開齋了!
你兩隻心水我都有諗過, 但嘉嘉贏對住當起既東方遊戲可能稍蝕! 而愛的世界退步靠個底質, 今場兩位見習生如何發揮兩隻實力馬紅旗和勁贏會成為關鍵!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-18 10:45 AM 發表

SUPPORT..我今次條3x7W係晒你頭先呢段野入面..:014:
講番甜心, 我覺得呢隻馬Arm萬成跑多過韋達..加油!
上次隻源來源去我賽後睇番原來少左一次課期..
三串四好囉, 三串七我驚中一關都翻唔到本, 劑唔過喎, 而且本錢多到接近一倍! 我會搏廿蚊條八十蚊買好過三串七要七十蚊買, 會嗎?

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-18 01:07 PM 發表

唔緊要既..
勁贏依家有10倍..都無咩所謂既..:014:
話時話,..第七場既賠率亂到不得了..
一開飛大熱係金融小子..
太早了, 除非投注額大, 否則未可作根據! 等今晚再睇定d !

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-18 04:51 PM 發表

上次隻源來源去缺左一次課期係因為拉傷左肌肉。
鳴鳴鳴鳴~~~~~無陰公! 都唔知係咪痛痛地先跑成咁!
算啦, 忘記過去, 努力明晚!

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-18 11:27 PM 發表

甜心機會真係幾好, 可惜大熱門無肉食:014:, 我會做Q膽. "甜心"萬成如唔玩野,以此駒出閘領放既馬性, 排五檔會快過一至四檔幾隻馬, 埋內檔然後收慢小小慢放或守內檔二叠, 磅輕應無乜 ...
三隻配腳同我都唔同, 但甜心機會真係幾樂觀, 希望贏得啦!
力奇之寶上仗七檔谷住留後左, 但咁都能入位, 今仗形勢比上仗有好無差, 看不出會有跑低名次既機會, 三檔勝哥必跟得更前, 屬穩位望贏!
嘉嘉贏連仗兩仗亞軍後稍見回氣, 未知是態落還是謀定而後動, 面對當起越贏越易既東方遊戲, 好似以後駒較穩健, 嘉嘉贏我會建議做配腳較恰當!
勁贏和紅旗威揚我都好鍾意, 諗左成晚, 都係以勁贏稍優先, 論戰績對手勁贏稍高, 輪進步幅度亦好似勁贏能再多d, 論今場形勢, 紅旗威揚以跟前跑法甚麼放頭較佳, 而勁贏則能守好位後上, 是仗快馬林立, 亦應以勁贏好似較好, 只係驚文家良唔知係咪今場為目標, 但既然我都唔知紅旗威揚鬥志如何, 當以客觀條件選勁贏, 醒醒定定有機會贏, 單Q可搏紅旗威揚, 加十蚊買埋三重彩指定青蝠王第三玩下! :014::014:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-18 06:01 PM 發表
nithan 兄上仗成績已經唔錯,不過小弟簡錯場次,仲係谷底等反彈,呢期繼續睇你頭,支持!:014:
我一向都想以穩字優先, 可惜成日都算穩, 但只收獎金, 經常跑四五, 失敗:006:, 希望季內餘下賽事有所改善吧:013:!

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-4-19 10:56 AM 發表
點睇婆娘件年年開心 ?

個人認為一兩仗內會有料到 , 今次決定偷步押注...
早熟一族, 應唔會等太耐, 晨課操練亦足, 本可吼下, 但上仗無走勢, 今次賠率亦無變化, 個人不打算偷步住, 要番勝哥隻力奇之寶好過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆