上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
387  61.8k

引用:
原帖由 keith131 於 2006-3-31 02:29 PM 發表
仲有隻頭先唔記得講

十二點半左右去馬會網頁睇即時賠率
有隻馬 千幾蚊 win 但係 place 大熱
大家可以留意下 第二場 14 號
呢隻純粹睇飛數 我都唔識睇呢隻
晨操見肯走 配備成日轉 陣上無表現
剛開飛半小時, 位置少少都好易大熱, 不能作準!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-31 02:57 PM 發表
睇在成半粒鐘排位,都未搵到重心場次:022:,好似越o黎越難買,o既然係咁,都係都係集中睇下o的半冷熱,少少地搏吓,初步睇比較有o的機會入腳o既係業精於勤,海之逸都好鐘意,但係舊年停咁耐,今季復出跑第3但係冇 ...
有紅旗當然無意見啦! 腳我一向很少反對別人拖乜, 因為腳純靠個人心水, 乜腳都有機會入黎! 有神來之筆就掂, 祝你過哂兩關, 仲有關未諗掂?

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-3-31 03:06 PM 發表

絕對無異議 , 相信亞嬸明日可以捧盃兼起孖 , 孖寶射喜德寶...

話時話果件喜皇寶外地賽績真係幾堅 !
喜皇寶直頭堅得緊要, 初出雖插二班, 但對手唔強, 有力即食!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-3-31 05:01 PM 發表
又係呢隻??? 上到黎呢班啦WOR..
今日病病地, 無咩意見, 祝你好運啦!:014:
哈哈! 無計, 我對佢情有獨鍾, 況且明天咁多隻入面, 我對佢最有信心! 況且上仗輸得唔忿氣, 所以唯有再推介, 希望補中成功! :014:

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-3-31 09:27 PM 發表
御名燈點睇??呢隻應係早熟短途馬,對手好普通,有權一出爆
御名燈賽前已有唔少人品題, 我都有留意, 但細馬房兼忌唔見有騎師吼實, 只近來才由鄧迪過檔, 未知是龍是蛇, 不敢批死但個人不喜歡!

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-4-1 01:19 AM 發表
B+2...會唔會對外檔馬不利呀?
騎師若有心贏馬, 谷草一哩十四檔都唔怕! :014::014:

睇下睇下, 諗下諗下, 戴勝今日如果肯發奮就................:014:
好有勝, 新添馬, 超級神駒, 喜皇寶, 海之逸, 火焰之星, 喜德寶, 利之寶
隻隻都有一定機會, 如果好彩, 連場數糊都唔奇, 不過衰在唔知個衰仔今日乖唔乖......:022:

引用:
原帖由 turboleung2 於 2006-4-1 10:43 AM 發表
點解差唔多次次都貼大熱門????
上次首飾之星, 前次永歡騰都唔係大熱, 但貼左跑唔出都無計, 我推介既馬膽比較少傾過十幾廿蚊, 即使熱都會有個譜, 之前曾貼過告仔大熱, 但已註明係三隻十幾廿蚊串埋當一隻, 可惜該次安翹未能守尾關! 今日咁多場, 第一場唔駛講, 二至四場都唔係好玩, 五場甜心一面倒, 六場喜皇寶初出未敢言穩, 七場四隻都唔差, 九場喜德寶水準亦不算穩, 而尾場韋達全世界都識睇, 所以以八場火焰之星較穩健兼有三倍左右作為推介, 我其實都想推介d好分的, 所謂馬膽精選, 便是以三甲為首要目標, 贏當然好, 但贏唔到都希望能走入三甲! 以上便是今次選八場為推介既原因, 嫌熱請見諒! 我有都其餘各場簡析, 可以參考下, 當中一樣有好分既!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-1 10:03 AM 發表
我第二關同你一樣都係煲火焰之星,呢場馬火焰之星同貝多芬有機會一對返o黎,同場隻流梳王我都會買,雖然此駒2千以會比較好,但係千8 唔係冇機會,搏佢一搏:017:

鐵三角 Q and PQ

火焰之星> 貝多芬 + 流梳王
貝多芬係唔錯, 但我有左火焰之星, 所以怕熱, 二三四選就飛左佢搏搏大摩一對和冷門出奇!
精梳王我驚無左新鮮感稍短, 點都好, 希望你過到關啦!

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-4-1 10:54 AM 發表
唔係大唔大熱既問題o既...係中唔中既問題...
其實就算唔睇倍率....都係咁揀...
我好多時推介時都係未出賠率前出帖的, 所以真係未知誰是大熱, 全都係自己估計!
當然賽前我都知火焰之星會大熱, 亦估有近績好既貝多芬係度, 能令火焰有三至四倍, 見佢又算係穩位望贏兼自己一向鍾意開佢, 所以咪推佢囉 ! :014::014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆