上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
52  52.1k

回復 #168 弦外之音 的帖子

我岩岩釣左....
你要睇到佢個影(好大個)游黎游去....到時先好開始釣
係呢挑戰紅蘿蔔...x梯 到都無得買既.....

對可以同到貝殼x講野ga ??
佢咁鬼死遠...

HAHA 勁...
but 我之前隻熊仔仲勁...可惜岩岩死左,....

回復 #178 N01 的帖子

係ar BUT全部能力都勁你好多
教我點同貝殼講野丫... 跟住個網都唔得既...

回復 #180 伊織 的帖子

係15 號....唔係22

引用:
原帖由 【子龍】 於 2006-6-12 06:28 AM 發表
ps2玩唔玩到,連按3次綠色制都唔得= =
有冇人解答下...我想玩呀
用ps 模擬器lor .... 用ps2 就算比你load 到la.... 你要用番ps 張save card 先save 到...
ps 模擬器la

引用:
原帖由 FIMEHK 於 2006-6-11 09:01 PM 發表
我高速上傳中   希望你地連到我條線   大家一齊玩
我都係一樣........
希望多d人幫下我玩隻game

引用:
原帖由 myselfearth 於 2006-6-12 10:25 AM 發表

首先你要拎左魚竿先(大便王),之後去釣魚地區按三角會多一個魚竿圖示,
選入去再選食物釣魚,釣海龍獸要高級魚竿(怪蛙王),
釣到能得到笛召喚海龍獸或學習一招招式,
建議想快學齊招的去釣海龍獸最快,平均兩 ...
貝殼獸果個呢???
我做完"o加獸"果個任務 佢都加入左..
but 貝殼獸無加入到....
無左佢好多都做唔到...

引用:
原帖由 myselfearth 於 2006-6-12 02:50 PM 發表
少許攻略心得分享:
遇見豆豆獸、鋼鐵豆豆、妖精獸既機會率。
幼年-成長期機會率1/33、成熟期1/66、完全體1/99。
我記得以前coco講過遇見既機會率都幾高下...
所以想搵豆豆獸果d,唔好期望自己咁快搵到,
但 ...
堅ar...
仲有咩心得ar?
我養過天使but 佢死左都無變惡魔既
係咪要對佢好差ga???
我搵晒豆豆果d

係邊到有不運茹ar??要做毛人果個任務

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆