難道係本版垃圾?

收藏  |  訂閱
17  3.0k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-28 20:35 發表 查看引用來源
快的來屌我屎忽.做第三百欢樂谷入侵者獎你無套內射

嫖:嫖人妻女笑呵呵
賭:賭期指.馬
飲:飲啤酒曾千杯不醉
蕩:我而家係一隻淫蕩既乸.去親桑拿吹十支簫.欢樂谷交多次.如果你係大七.欢樂谷會入唔到.千次後相信就得.冀待 ...
係咪好能淫蕩.鳩硬未.快的屌我屎忽

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-5-28 20:43 發表 查看引用來源
契弟羊羊,係咪真係可以在你肌門內無套射精? 六吋長又粗可以完全吸納到?
你未插過我唔可以叫我做契弟羊羊.可以叫人哋契弟羊羊.知嗎?欢樂谷同隻閪唔同.女人閪唔怕粗.最怕長.因為長頂到子宮頸.
而欢樂谷係無底.(你成呎長例外)係怕粗.六吋我少年十五二十時.都有六吋.粗.尤其大頭仔.對不起.想我做你契弟.要遲的不斷開肛納鳩.擴闊谷口.約一年後就得.粗.會爆肛.瀬屎

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-28 23:41 發表 查看引用來源
你未插過我唔可以叫我做契弟羊羊.可以叫人哋契弟羊羊.知嗎?欢樂谷同隻閪唔同.女人閪唔怕粗.最怕長.因為長頂到子宮頸.
而欢樂谷係無底.(你成呎長例外)係怕粗.六吋我少年十五二十時.都有六吋.粗.尤其大頭仔.對不起.想我做 ...
[size=1.41]
上星期三下午去BT玩.啪左 事後丸
個波好能漲.兩點入場七條.玩到五點幾.又執幾條鵰.
欢樂谷好能滿足.下面食完幾條鵰.大佬上面都要食餐好
跟住去馬場先駿廊
星期五黃雨都北上.做trade老細收手.自己大把錢
流動資金都五十幾.要啜米青.約小鮮肉.先 淘米撈.食.再上東佳啜 米青.依見小鮮肉好能鳩頭好能硬. chok 欢樂谷口好能high .啜米青噴到濁鼻.
星期六約左六點旺角食飯.四點幾上BT.乜人山人海.蒸氣滿人.暗室通道塞滿人.房爆.成個暗室就咁玩.叫床欢樂聲响遍.就係通道俾插兩次.再如圖做龍尾 .欢樂完.去食飯
星期日在家賭馬.六點幾跑完去旺角食的嘢.八點幾上*****五.六日可過夜.過夜可出亍再返來.都係收140.所以很受大陸客欢迎.
這個時段陸2港1.陸药平.個個都啪左.支支都硬如鐵.玩下溝通下.又攞V7.入佢群組.又有小鮮肉生力軍.玩到十點.俾班陸仔捉上牛魔王. 俾人輪左一陣.
終於發生俾人屌爆?袋!中出左.米青射入欢樂谷.睇件菜係有戴.爆袋.冇法速清潔後走人.返屋企搽药

星期一去油麻地七樓、壹同、.驗血.見輔導.想見醫生睇下欢樂谷.叫落三樓紅屋仔.醫生望下.話欢樂谷唔舒服.依的叫自己去直腸.肛科..
星期二.自已有醫療券.上去深圳睇?有去.约星期四晨早同小鮮肉打真軍.俾佢中出

討論

• 咸記炮手
  • 發表於 昨天 13:21
  • 我以前:出錢嫖人妻女笑呵呵 而今時.淫乸揀雕俾插欢樂多 我唔係老舉.現怕人七大

倒序瀏覽只看樓主全部回覆2

[size=1.41]今日玩期指. 冇上深圳.條小鮮肉爆袋冇有怕.欢樂谷俾人輪要休息下.星期四小鮮肉話得閒.咁.上去同佢打真軍.中出.玩完去大漁鐵板燒

回覆收藏轉播

引用:
原帖由 吳廣治 於 2024-5-30 01:14 發表 查看引用來源

你老母個臭閪,要變態9UP就自己開個新帖,唔L好再騎劫我個帖,
騎住用水槍插你屎忽.噴洗廁水洗你肛門.回帖就話騎劫.你正七
係.我好有機會有猴痘.去一次男同桑拿.同十零個陌生身體接觸.撫摸.口交.肛交.合法.我係廢柴.冇左男性性能力轉移享受另一性高潮.合情合理
垃圾.骂人.不准人回應.回應就問侯人老母自己老母隻閪臭.就聯想人地老母隻好似你老母臭1

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-30 14:47 發表 查看引用來源
騎住用水槍插你屎忽.噴洗廁水洗你肛門.回帖就話騎劫.你正七
係.我好有機會有猴痘.去一次男同桑拿.同十零個陌生身體接觸.撫摸.口交.肛交.合法.我係廢柴.冇左男性性能力轉移享受另一性高潮.合情合理
垃圾.骂人.不准人 ...
.昨晚空左期指. 今早即平倉又執兩千幾.明天约小鮮肉.食好.上東佳租夠三個鐘.試真軍中出
唸下點玩.兄弟有乜建議

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-30 15:37 發表 查看引用來源
.昨晚空左期指. 今早即平倉又執兩千幾.明天约小鮮肉.食好.上東佳租夠三個鐘.試真軍中出
唸下點玩.兄弟有乜建議 ...
有間浪漫時租房. 圆床.浴缸尤其未試過浴缸同囡水中性交.今次可试水中肛交

細期執二千零咪時租毫的食好的

有間浪漫時租房. 圆床.浴紅.尤其未試過浴缸同囡水中性交.今次可试水中肛交

細期執二千零咪時租毫的食好的

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-30 15:54 發表 查看引用來源
有間浪漫時租房. 圆床.浴紅.尤其未 ...
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-5-30 22:51 發表 查看引用來源

吳廣治:正垃圾.攞人張相同你阿媽賣廣告?人地閪唔臭.你老母就正臭!!!

發短訊
加為好友

19#發表於 21 小時前  只看該作者

原帖由 西九理 ...

下午又北上去玩.半夜睡不著[size=1.41]
想起約左小鮮肉北上
整間浪漫時租房 暢玩
再在浴缸圓水中性交之夢(同囡次次唔肯..話泵水入子宮.欢樂谷洗腸笑哈哈(

前往最後回覆