上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
1.6k  4.8m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-9 12:46 發表 查看引用來源
係呀!食人妻最正係咁!
咁你又啱啊,話明人妻,就啫係人哋老婆,就梗係唔會想蝕俾第二個男人睇㗎啦,但係偏偏俾你睇晒,呢啲先係最吸引

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-8-9 12:47 發表 查看引用來源
我去親個friend屋企都用呢招去廁所玩佢老母啲淫Bra同底底
人哋老母係咩年幾先,有啲 milf 其實可以好正好有女人味㗎

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-8-9 12:52 發表 查看引用來源
大嫂啱啱著住條連身裙,普通好似tshirt嗰啲,唔識解釋,總之就淨係屋企著唔會出街著嗰啲啦。
呢啲先正,當年阿姨生完小朋友喺屋企又係咁着,仲要佢唔知喺燈光下透哂點透哂毛毛😍

...
中啊!女人著到拋胸露臂,預咗俾你睇到都唔介意嗰啲反而冇乜feel,要嗰啲著到以為自己好安全然後走晒光都唔知嗰啲先最難忘

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-9 14:12 發表 查看引用來源
係呀!見到呢啲保守人妻最正!
所以我咁鐘意露出我食緊嗰件人妻,完全俾到呢種感覺我

呢幾日我同人妻上咗大陸,不過大家唔好誤會,我堅係上嚟做嘢㗎,係順便剩機帶埋人妻上嚟玩幾日咁解啫。

尋晚嚟到酒店都唔多覺,直到啱啱人妻瞓醒起身之後入咗廁所諗住沖個涼,我行過廁所先俾我發現到一樣好得意嘅嘢。

呢間酒店個設計有啲失敗。

人妻喺廁所入面,大家覺得點解我話間酒店嘅設計有問題呢? 😂

頭先起身擦完個牙就即刻過咗酒店隔離食早餐,食完我個肚有啲唔舒服就返咗酒店去個廁所先,人妻就買啲嘢轉頭返。襯人妻未返到就影張示範圖俾大家睇吓我哋間房個廁所。

當廁所個熨門刪埋咗嘅時候,從側邊望入去,你係會見到條罅,但係如果你伸個頭埋去想裝入去,條罅又未至於大到你可以用眼望到入去,因為你塊面會俾牆頂住。不過如果你放部電話個鏡頭埋去條罅到嘅話。。。

花灑浴同條罅係喺同一邊,但係由條罅到望入去,就啱啱好係洗面盤塊鏡,
由塊鏡嘅反射,就啱啱好可以清楚睇到晒花灑浴入面嘅程況 🤭

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-8-19 09:44 發表 查看引用來源
希望真係有片睇, 大家擔定櫈仔
片就唔好啦,因為拍片好難控制到唔影到樣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-19 12:52 發表 查看引用來源
咁相呢?😉
呢幾日夜晚都要做嘢,返到酒店佢已經沖咗涼未影到,今日做完嘢宜家返緊酒店揾佢之後出去玩,我未同佢講我已經on my way返緊去,唔知佢沖咗涼ready出街未

返到酒店,佢唔知我幾時返所以咩都未做仲喺床,佢可能驚我鬧佢咁晏都未ready所以佢話如果趕嘅話可以即刻換件衫就出去。

咁我就梗係把握機會做個通情達理嘅gentleman,話唔緊要我再度過個行程(其實有撚行程咩) 叫佢沖個涼先唔急。

嘩個樣佢幾撚冧啊,臨入廁所之前仲同我講如果換轉係佢前夫實發晒癲鬧佢 😂

我個出發點根本就係希望佢未沖涼,咁都可以俾我加到分 😂
Anyways,兄弟們,啱啱聽到佢開水啦喎。。。

之前喺大陸一路都冇時間上嚟出post,上得嚟,但係又冇時間打文。本來諗住返到香港先出。但係返到嚟又忙到仆街咁。趁今日有時間,所以上到嚟諗住出咗住幾張沖涼相先,但係見咁多人留言好似等咗好耐咁,咁就等我一次過出晒響大陸偷影到嘅所有相啦

上次講到嗰日我做完嘢返到酒店,就叫人妻照樣沖埋個涼先慢慢再出去。佢好冧咁話如果係佢前夫嘅話,一早屌咗佢好耐之後就入咗廁所。我一聽到開水聲就即刻準備埋位。

其實我今鋪有少少失策,因為響酒店咁多晚沖涼嗰陣都唔記得咗check吓,如果響花灑浴入邊望向塊鏡嘅話,會唔會見到條門罅,唔知如果見到條門罅又會唔會見到出邊有電有部電話響度偷影緊佢。所以我嗰日都唔敢影得太耐同埋影得太多,淨係影到以下呢幾張。

雖然呢幾張相唔係話太過清楚,但係咁有偷窺意識嘅相,大家又覺得如何呢?

之後落嚟嗰幾晚都係如常做完嘢就同人妻出去飲飲食食咁。其中有一日同人妻出去行街shopping,人妻嗰日竟然好罕有地着咗一樣佢平時喺香港唔會着嘅嘢,就係短裙仔,仲要係一條頗為短嘅迷你裙喎。行緊街嗰陣我都乘機偷影咗佢嗰日個look俾大家睇吓。

不過嗰日同佢出咗去飲嘢飲到好夜,返到酒店已經凌晨兩點幾。本來想屌返鑊,但係佢未返到酒店已經係咁嗌攰,所以都知道嗰晚唔會有得屌。但係冇得屌,我都唔執輸,本身已經醉醉地個膽就當然更加大啦。偷影佢沖涼已經試過,亦都知道影到嘅嘢唔會話太清楚,所以已經滿足唔到我。

我就趁佢臨沖涼之前刷緊牙嗰日嗰陣敲佢門話好急要用廁所,佢俾咗我入去,我嗱嗱聲屙完之後。就企響入邊問佢第日瞓醒覺之後想做乜,一路同佢傾第日嘅行程嗰陣,我攞住部電話,扮睇緊有咩地方去嘅時候。。。

又影到佢全裸。。。之後佢就話有啲咩之後先講,佢要沖涼就踢咗我出去。
第二朝瞓醒,就梗係完成一啲前嗰晚做唔到嘅嘢㗎啦。

第二朝瞓醒嚟咗個Morning Q,屌完之後人妻着返條底褲,諗住起身入廁所嗰陣,我就stop咗佢,叫佢講埋last一日,返香港之前到底想食啲乜嘢。。。

跟住佢話尋晚飲得太多酒,所以想食返啲輕啲嘅嘢,咁既然一路都work,佢又唔懷疑,咁我就梗係繼續用返同一招㗎啦。又攞部電話上手,上網搵吓附近有啲咩清淡啲嘅嘢啱佢食。

估唔到最正嗰兩張相,要係等到最尾嗰日先影到。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆