上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

引用:
原帖由 小傻吉 於 2007-5-25 11:12 PM 發表

請問文文開返工未?有無其他樓上骨推介?
文文而家轉左行了......好野, 永遠有期限, 現在只能回憶

引用:
原帖由 小傻吉 於 2007-5-30 10:28 PM 發表

請問有無其他樓上骨推介?大場真係唔岩我!
邊區先...............

引用:
原帖由 urbanmike 於 2007-6-5 03:47 PM 發表

any good introduce in HK island side
?
我試過北角皇冠大廈, 有件個名好似叫jimy既骨女唔錯, 樣可以, 波適中, 骨幾好

引用:
原帖由 Heathlyman 於 2007-6-6 02:44 PM 發表

C Hing

請問可否介紹 Kowloon 的骨場

only 飛機, 要清潔 (MUST!), service 好, 價錢貴少少無所謂
棕南海最適合你, 齋機, 整潔, 好招待, 高消費(1500落樓)

引用:
原帖由 村長 於 2007-6-8 01:10 AM 發表
旺角東湖...有咩number好介紹
有個121新黎的, 不錯看!!!!!!!!

引用:
原帖由 billy_whl 於 2007-6-13 01:58 PM 發表
C Hing

請問可否介紹 Kowloon 的骨場

only 飛機, 要清潔 (MUST!), service 好, 價錢around $400-500,Tks a lot!
比多少少去龍濤閣啦.....

引用:
原帖由 mmnnbb112233 於 2007-6-14 08:57 PM 發表
有冇兄弟去過佐敦金碧,以前在深水步都去過幾次,現在d女女得唔得,以前中女多有d都ok,價錢400機餐,現在個場有冇全餐同價錢如同d女是不是中女多
仲衰過之前:smile_39:

引用:
原帖由 Rony~ 於 2007-6-17 07:35 PM 發表

no.....118...好水.........133...好姣..............:smile_40: :smile_40: :smile_40:

no.......100................123........把 9........&...19..................:smile_45: :smile_45: ...
同路:smile_30:

引用:
原帖由 joejoeww 於 2007-6-23 05:32 PM 發表
請問下官塘有咩場介紹??
第一啦....豬肉床, 夠懷舊

引用:
原帖由 麥黃張 於 2007-6-30 11:51 PM 發表
我去開龍濤.
旺角仲有咩桑拿, 好玩過龍濤 ??
想玩機場only
凱旋門較新, 不過女要睇運, 有幾個好機師好正.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆