上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

引用:
原帖由 Stephen@Chan 於 2007-4-27 09:02 PM 發表
North point " Ka Lai Wah " ??
今非昔比了..........................:smile_39:

引用:
原帖由 Assessor 於 2007-5-3 04:05 PM 發表
旺角太子城有無好野?乜野價錢?
中老女場......搞野7百幾.....中左幾次招...冇一次好野....我就冇去了....

引用:
原帖由 老馬哥 於 2007-5-5 08:17 PM 發表
有冇人約過貴族桑拿嗰個修甲妹呀 Shirle..... 出街!

我好冧佢呀! 又高又瘦 把聲又夠嗲!
好花時間的....都係即買即賣好...

引用:
原帖由 老馬哥 於 2007-5-8 10:11 PM 發表

就係想知有冇爸打同呢條女攪過買賣 佢好白淨架!:smile_14:
我就未, 因為唔係個個都可以任意搞的, 請留意

引用:
原帖由 takeitec 於 2007-5-10 10:50 AM 發表
有冇師兄答呀?!幫幫忙!Thank you.....
師兄cleanclear你能提供資料嗎?謝謝!
朗豪已經黑名單多年.....不去也罷

引用:
原帖由 七叔 於 2007-5-13 09:35 AM 發表
大大
大角咀綠怡島 & 深水寶燊田得唔得??
全套幾多??:smile_40:
有冇推介??
燊田唔錯, $630全套, 環境同女都可以!

引用:
原帖由 gogonow 於 2007-5-16 01:33 AM 發表
咁多位大佬!想問龍濤閣有無夜更後生陀地NO.介紹呢???   thank you !!!!!!
後生既9成係哂早班.....你夜間去...小心..

引用:
原帖由 gogonow 於 2007-5-17 07:14 PM 發表
cleanclear大佬:
我好耐無去呢間場,因為早半年試過一個陀地,
後生,又好服務,但依家無做揾唔番喇!我記得好似no.92
咁依家有無啲好小小嘅介紹比小弟?
無言感激!!!
100頗不錯的

引用:
原帖由 executive1983 於 2007-5-16 12:26 AM 發表

C HING
好運來好唔好呀??
which no ?
有無介紹??
好運來好耐好去....有冇兄弟幫到手?

引用:
原帖由 黃家衰 於 2007-5-28 01:42 AM 發表

早班啱我喎,
間場喺邊條街?
c hing有乜早班no.介紹?
係上海街, 大掛檔對面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆