上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 cs1398 於 2007-1-26 03:31 PM 發表

c兄,
在荃溢日更及中更有什麼好介紹???
最好有bj服務>>>>haha
26啦, 當我最想出火個陣, 佢就係我至愛, 因為, 佢係幫我吹到出為止.....爆埋架!:smile_44:

引用:
原帖由 jackal_yau 於 2007-1-30 11:41 AM 發表
c hing .....today i want to go to sun hing kok at mong kok ...is there ok ma ?
good  luck man.............seems many my favour girl has gone....more c9 standing here...

引用:
原帖由 jacob632 於 2007-1-28 09:31 PM 發表
never  give  up   support   forever
thank you for your support!!

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-2-5 12:42 PM 發表

you can try No.6,62.60
good face and skill
yes, i tried 60 also good!!!!! thanks for your information!

引用:
原帖由 man30 於 2007-2-10 12:54 AM 發表
有無人知長沙灣新開果間叫X田 (前京都)
係乜環境同收費?
THZ~~
我試左, 係燊田, 而家大餐收618, 環境同女都唔錯, 可以一試!:smile_38:

引用:
原帖由 cp0965 於 2007-2-11 09:50 PM 發表
旺角健怡又如何.................
超細場..又唔新...收費6百頭全套.....中過一次招...之後冇去了

引用:
原帖由 BMG1234 於 2007-2-13 07:37 PM 發表

c hing, near where ?
深水涉發祥街, 上中原地圖就ok了

引用:
原帖由 小傻吉 於 2007-2-24 11:27 AM 發表

請問文文仲有無做?我12月尾打佢手提佢話仲放緊假!!
佢太辛苦, 想休息一段時間, 到時開工會話我知....

引用:
原帖由 Attack217 於 2007-2-17 01:11 AM 發表
香港d 桑拿 我都去過不少.....垃圾2個字講完
唔係飲大左 都完全無可能會去!
有同感...不過為左方便, 冇辦法!

引用:
原帖由 韋小達 於 2007-3-1 11:36 PM 發表
金寶來可以試嗎?how much is it?

:smile_40: :smile_40: :smile_40:
11月去過一次, no.32....中到唔中....乃左野....你諗諗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆