上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

引用:
原帖由 figomes 於 2007-1-10 06:32 PM 發表
請問:cleanclear c兄,近排有邊間 sunsa 場好玩的 ?
1. 要全套(即可扑野)
2. 希望有接近(廟街桑拿)質素
3. 價錢$600-$900 可接受
4. thanks !!
試左綠怡島, 580全套, 都有廟佳既質素, 可以一試

引用:
原帖由 wingsyip 於 2007-1-10 09:11 PM 發表

師兄,小弟對知客有興趣,請教我點去馬..講堅架
要捉住佢介紹投師, 話要佢咁靚既, 如果冇就是旦啦, 因為我上黎就係為左妳.........佢會好鐘意聽..

引用:
原帖由 wingsyip 於 2007-1-11 04:03 PM 發表

小弟明白晒,多謝大佬!!!!!!!!!!!!!!

咁咪可以響佢賫返工時間匿埋間按摩室度連場大戰囉

正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我愛知客,口味與別不同
咁又唔得喎...唔好諗到太妄想...最多都係搵佢出街野戰咋...

已更新, 請看!!!!!!!!!!

陽光真係ok喎..................

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2007-1-19 05:28 PM 發表
Brother CleanClear:

Is there any HK sauna have BM service ? :smile_13:
BM is very normal in HK....but don't think that BM is same as Tahiland...

引用:
原帖由 Supplier 於 2007-1-20 10:12 PM 發表
荔枝角海島 sauna, 咩料呀, 師兄.
試過32....都係一般....偷雞入小姐房昅昅...都係...:smile_39:

引用:
原帖由 keung114 於 2007-1-22 05:18 PM 發表

呢間野位置在哪裏架??? tks~~
舊址為寶力湖............

引用:
原帖由 SexOnTheRoad 於 2007-1-24 11:48 PM 發表
C HING ... 請問最近有無邊間場試過起雙好玩?:smile_41:
雙飛呢家野其實非常搵苯, 點解? 稍後回覆...

引用:
原帖由 細細個~ 於 2007-1-25 06:34 PM 發表
cleanclear c兄請問荃灣 D sauna場邊間你有心水呀........
荃灣我都成日去, 個人以凱撒為最優, 因為比較平均, 要力既有, 要靚亦有.
跟住既會係荃溢, 呢2間場既最大買點係非常整潔, 始終冇得開大, 一定要靠其他取勝...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆