上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

any questions???????????

引用:
原帖由 Bakadono 於 2007-1-2 07:18 PM 發表

C兄,咁尖沙咀係唔係首尖東VIP啊?
唔係好明你問乜....

引用:
原帖由 Bakadono 於 2007-1-3 12:19 PM 發表

尖沙咀有咩勁好介紹??C兄
唔計價錢, 棕南海最穩定架喇....

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-1-3 04:17 PM 發表
我鍾意去溢泉多D...............
近來冇去, 有乜新野介紹?????

引用:
原帖由 ~靈魂~ 於 2007-1-5 02:31 AM 發表

邊到呢架...?同收費如何呀:smile_41: c兄
尖東安達, 1千多機餐, 2千尾全套...

引用:
原帖由 Bakadono 於 2007-1-4 05:40 PM 發表

Thank you.
其次C兄会有咩選択??
如有推介、請指教。
尖咀計其次會係大豪客, 女女質素都算標準!

引用:
原帖由 Bakadono 於 2007-1-5 03:06 PM 發表

真係????
佐敦辺樹???可指教嗎??Thank you
唔止一間可以...不過質素就...

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2007-1-7 02:01 PM 發表
大佬!想問龍濤閣有無開大架,而我知佢好似係機場,如想開大,有無計呢??? 及有無靚號碼呢:smile_44: :smile_40: :smile_40: :smile_44:
我開過幾次, 都係搵佢2次, 同條女熟左, 第3次帶個套入房就可以攻佔佢架喇....號碼唔係好記得, 要幫你問問...

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2007-1-9 10:20 PM 發表

大佬,我1月10號去啦,唔係佢有套咩:smile_14: :smile_14:
人地係機場黎架, 雖然有d女係準備左, 不過既然係越界優惠, 就唔好攞到咁盡啦...

引用:
原帖由 wingsyip 於 2007-1-10 11:54 AM 發表
請問大佬桑拿可以同知客扑野嗎:smile_41:
我試過一次, 但必須要溝至得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆