上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

引用:
原帖由 pyp 於 2006-12-18 04:12 PM 發表
各位 c hing 有冇介紹邊度一樓一好, 因為自己一條友, 冇 friend 會去, 所以唔會去桑拿之類, 所以想問下有邊度一樓一信得過, 同埋環境奶p弟真好想去試試
尖沙咀香檳大廈最好:smile_38:

引用:
原帖由 redpeople 於 2006-12-19 04:50 PM 發表
新興閣裝修完之後,有無巴打去過呢?

有無咩新冧巴介紹下呢?
去過, 試左狗實漆, 麻麻地.......:smile_13:

引用:
原帖由 Hello13579 於 2006-12-17 11:57 AM 發表
銅鑼灣王室宮殿係咪真係齐場? 我去時佢地就話係. 裝修好正但係冇乜客.咁搞法 遲早玩完.

咁尖東或銅鑼灣或灣仔有冇好SN呢? 要唔齐!

多謝回覆.
都唔係架, 正骨都有佢既生存價值, 你睇東方棕泉就知啦...........

引用:
原帖由 @比比@ 於 2006-12-20 08:32 PM 發表

我知...香港既意思唔係大6姐..

有無好介紹..
唔想扑姐姐/嬸嬸 :smile_27:
尖東VIP絕大部份都係23-28歲, 不過要講明[小西]至有得安排

引用:
原帖由 @比比@ 於 2006-12-20 11:17 PM 發表

尖東VIP 咩意思?
棕南海

引用:
原帖由 bb38 於 2006-12-22 11:16 PM 發表

dont play la sun hing is rubbish sauna.
why u seems so angry? can explain?

回覆 #1092 runrunbird 的帖子

預2000幾全套
生客冇問題, 有錢可以了...
捨得的話, 買套票比較好

引用:
原帖由 Bakadono 於 2006-12-27 06:52 PM 發表

Thank you CHing.
係唔係彌敦道個間啊?
有無No.介紹??
係個間...不過我自己去過...都係中中地:smile_13:

引用:
原帖由 ttyiu 於 2006-12-28 09:50 AM 發表
大埔有無場呀? thnaks.
141.....

引用:
原帖由 KW0726 於 2006-12-28 01:33 PM 發表
Too much for me and no service... I perfer Macau or china
Yes, Macau is good quality, China is low cost!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆