上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.1k

引用:
原帖由 骨精*花都 於 2006-12-4 01:02 AM 發表
咁多位大哥 知唔知邊到有下正骨dup丫.. 過2日我可能同女仔去 ... 要dup正丫 有冇咩地方丫
正骨上大陸比較好, 因為一來香港有女賓比較少, 二來即使有女賓, 男賓都會比技師搞架...未知會唔會更合你心意??

引用:
原帖由 sassywai 於 2006-12-4 07:53 AM 發表
c hing ... your report has good taste and class. Will follow your future updates.
yes, please update day by day!
i will paste tomorrow again..

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2006-12-8 10:16 AM 發表

1. about 50% kong 女, 50%北北(but HK ppl)
2. about 60-70% can HJ, only 1-2 BG can BJ and ML
3. talk to the manager, he will introduce a HJ / ML BG to u
4. 生熟客also have HJ BG
果然係同路人, 識享受! 咁你上次搵幾個? 分享下ok?

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2006-12-8 04:23 PM 發表
Normal 套票 3500 (5次) not include 代支
Normal massage 代支 400
HJ+massage 代支 600
BJ+HJ+massage 代支 400, and 500 direct to BG = 900
ML+BJ+HJ+massage 代支 400, and 1000 direct to BG =  ...
did u tried 阿萍? she is the best as my go there before....

引用:
原帖由 紅翼REDWING 於 2006-12-11 03:21 AM 發表
急問~~想明日去桑拿~~北角,灣仔或者佐敦有冇推介?
而家真係唔知咩場好~~唔該你地先~~

我想開大既....thank you...
佐敦試下新快樂啦, 近排有3幾條女唔錯:smile_13:

引用:
原帖由 brother1234 於 2006-12-12 02:01 PM 發表

how to talk to the manager??
just tell him you want to make love is ok!

引用:
原帖由 Whitekitty 於 2006-12-14 04:42 PM 發表

22仲係東湖喎.你會唔會係講舊的22?
個人認為東湖22號只屬一般....

引用:
原帖由 採花和尚 於 2006-12-15 01:49 PM 發表

咁"新快樂" 或 "東湖" 有乜靚No. ??:smile_13: :smile_13:
新-88, 東-98 - 均可以一試!

引用:
原帖由 七叔 於 2006-12-16 04:46 PM 發表

東-98
日班定夜班??
日....................

引用:
原帖由 Hello13579 於 2006-12-17 11:57 AM 發表
銅鑼灣王室宮殿係咪真係齐場? 我去時佢地就話係. 裝修好正但係冇乜客.咁搞法 遲早玩完.

咁尖東或銅鑼灣或灣仔有冇好SN呢? 要唔齐!

多謝回覆.
VIP......................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆