上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 barryyu 於 2006-10-25 09:36 AM 發表
得咁小料......冇乜野丫~_~
你又有幾多料呀......未睇哂就唔好嘈

引用:
原帖由 greenbezel2 於 2006-10-25 12:34 PM 發表
繼續..

45分鐘後開始做野.....無body...就咁打飛機..

埋單 7XX....

實在太不值...

出來玩不是那一兩佰問題..而是好不好問題...
呢間場係同帝豪一個老闆, 所以咪一樣咁西啦:smile_39:, 我講過架喇

引用:
原帖由 s0ys 於 2006-10-30 11:04 PM 發表
clearclear 兄 : ]
睇左成兩個鍾, 我決定聽日就去蓬萊島試下佢...
但係你地講果啲 Number 我係個網好似睇唔到..唔知會唔會無做呢?

如果係有無多啲 number 比小弟我去試下呢... 大既8點pm到會去@ ...
你係邊個網睇先? 不過唔駛驚, 呢度最好就係唔要就換, 包冇詐型

引用:
原帖由 s0ys 於 2006-10-30 11:49 PM 發表
c 兄.. 又係我啦=0=

岩岩見到有另一位人兄話春秋指壓幾好啵...仲有兩Q添..
唔知你有無試過呢? .. 唔知你覺得點呢?
去過, 不過而家既指壓已經息微, 除時中招中得好應, 提醒你, 指壓係非常龍蛇混集之地, 如果你換左2次都唔要....小心...

引用:
原帖由 borisctk 於 2006-11-1 08:31 AM 發表
香港桑拿N年前我祗去過佐敦城市(而家冇咗), 八舊幾水開大, 俾我感覺幾好, 條女都ok架, 後生白白淨, 揼得兩嘢又好傾, 落油推背嗰嘢幾惦.....

想請問樓主, 而家香港仲有冇啲 ...
我當年都係城市熟客, 但都經常中招喎.....點都好, 而家既桑拿比起當時質素實在差太遠了...不可同日而喻...而家較為好既....我推尖東大豪客啦, 最近批女都可以一試

引用:
原帖由 bb38 於 2006-11-2 05:57 AM 發表
全套777,超細場一d都唔值,扑野要着住袍坐公用電梯上樓上玩認真瘀。
有同感, 不過佢開張個陣真係好過一排, 有條女我仲好記得, very good!

引用:
原帖由 聰仔83 於 2006-11-3 01:59 AM 發表
有晚行經南昌街, 見到間野叫天鵝湖桑拿既, 好似係新裝修, 唔知有冇師兄去過? 價錢質素又如何?
新裝修? 唔係掛.....起碼5年架喇師兄! 我前年去過, 去完以後唔再去, 知乜事啦!

引用:
原帖由 fmk888 於 2006-11-5 06:01 PM 發表
in jodon which once is good?
New Happy la!

引用:
原帖由 chriskwok8 於 2006-11-7 11:22 PM 發表
小弟未曾去過桑拿 可否設我知點玩 幾多錢 如第一次 有什麼介紹到 無言感受!
未去過就唔好去喇....一入豪門深似海....好難出返黎.....

引用:
原帖由 lwl829 於 2006-11-13 07:03 PM 發表

** :smile_15:師兄 , 廟佳而家咩收費呀! (開大)  我早幾個月問過 .
     門日阿姐又話做返正經場 , 冇野搞...........:smile_45:
而家有返喇, 最驚你唔搞!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆