上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2006-8-24 11:04 AM 發表

新興閣囉
四百蚊唔使,又收卡
而且一個餐,D女唔會逼/強逼你開大
講笑好!!! 可能兄台你好運咋......好多黑面神你仲未撞到...:smile_39:

引用:
原帖由 Turtlenail 於 2006-8-25 11:28 PM 發表
東湖在那裡??
開大要幾錢??
旺角新興10樓, $588

引用:
原帖由 seiko16 於 2006-8-28 05:19 PM 發表
太子彌敦道東方桑拿,只想hj,女女僧會否黑面,
有否好no.介紹,價錢如何。有勞cleanclear兄!
太子桑拿原班人馬....hj 五百幾....黑唔黑....講運, 試過80手骨ok!

引用:
原帖由 HEYJUNE 於 2006-9-13 12:58 PM 發表
聽人講話新興8/F定9/F,
5XX一Q再加一次口爆
有無人TRY過?
8樓試過

引用:
原帖由 lwl829 於 2006-9-16 04:29 PM 發表

樓主 , 可唔可以講下有關新興8/F, 果間叫咩名呀?
聽你地講 5XX 出 2次 (一Q再加一次口爆) , 都幾低喎!!!!

時間 係唔係 2個鐘??:smile_41:

有冇 NO. 介紹 ?:smile_13:
睇紀錄啦...講過架喇!

引用:
原帖由 macaufriend 於 2006-9-30 11:15 AM 發表

我八月尾同2個 friend 上個去.
不能知所謂.
locker 仔只招呼熟客,毛巾要自己欏,
走時攔路要每人比 $20.
無野呀,憑什麼呀.
出得來旺角玩,價錢好緊要,明碼實價,
我係3/F, 9/F 都無強索貼士,可能 ...
有道理, 貼士既野, 隨心啫

引用:
原帖由 oasis_oasis 於 2006-10-7 11:41 PM 發表

係丫, 以前有指壓同佢地打下佢地都會比心機d留下客仔, 而家指壓冇晒, 馬lam又好似dirty, 大陸macau又勁佢地幾條街, 佢地好似冇野希望, 謝晒o甘, sign... 都係3-5知已去比較開心

如果一條友不如上樓上骨, 不 ...
lady168 , 上啦兄弟

引用:
原帖由 BMG1234 於 2006-10-10 12:17 AM 發表
蓬萊島又如何?見之前d post話598開大
598開大係東湖!

引用:
原帖由 redpeople 於 2006-10-17 01:17 PM 發表

係七七七,分兩拍技師,一young一淨dup
我都係比較喜歡傳統既多少少, 始終第二部份得幾個字, 冇交流, 純發洩!

引用:
原帖由 kingfish 於 2006-10-21 11:03 AM 發表
昨晚東湖又查牌, d反黑同藍帽子成廿人,
仲多過d客, 煩q死
冇派片, 係咁架啦......................:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆