上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 LokLok102 於 2006-8-15 07:37 PM 發表
請問大大 知不知 北角 薀莎桑拿  是否 正經場 ?  謝謝
我試過係過度起過機, 由於我只去過一次, 所以不敢肯定! 你一定要去北角?

引用:
原帖由 dickholy 於 2006-8-16 09:38 AM 發表

新興只係開細 沒有開大
不要亂說
我講緊新興閣呀, 無開大???? 你先至亂說! 我剛剛去完, 你咪玩啦

引用:
原帖由 fck_8113 於 2006-8-21 02:06 AM 發表
請問c 兄龍濤閣係邊呢?
旺角新填地街

引用:
原帖由 easywin 於 2006-8-21 05:25 PM 發表
師兄, 請問油麻地敦煌芬蘭谷係咩場, d技師質數如何?
thank you~~~
舊式師奶搞野場, 明未?

引用:
原帖由 kei210 於 2006-8-22 11:54 AM 發表
ASK:  觀塘區..有無野玩?  EX....S/N
上141啦, 會好d!

引用:
原帖由 jv4437 於 2006-8-22 11:49 AM 發表
左敦淘金沙一問,是否分上下兩部分呢,DUP骨一條女,攪野又令一條女呢??收費又如可,有冇好介紹..........
成9百蚊....雖然質素好少少, 但唔係咁值....

引用:
原帖由 bt15801 於 2006-8-23 02:07 AM 發表
cleanclear我睇左成晚...終於睇晒所有post.. 以下有幾個問題

開大就去蓬萊島..係咪??  有咩好number?
開細就去龍濤閣 or 凱旋門... 請問咩價錢?  有冇好number
龍濤閣係新填地街, 凱旋門呢??

其實個場新唔 ...
果然夠耐性, 好野!
1.開大...以現時來說蓬萊島較平均(指 女+價錢)
2.兩間機場都係550左右
3.凱旋門位於金雞商場, 即波鞋街再後一條
4.$600, 睇你想開大, 開細定想正骨. 不過以上3間都可以夾到你budget!

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2006-8-24 10:18 AM 發表
旺角果間金濤閣搞到$548咁平..
有無bros去試過呢?
試左, 中女....都冇問題, 最大問題係個場實在太殘, 衛生.....

引用:
原帖由 fishball426 於 2006-8-23 11:53 PM 發表
想問問九龍區有邊間桑拿起埋机只係400元樓下以及收card架??Thanks!!!
好多旺角場都做到呢個價, 只係如果條女想開大賺錢, 而你要求開細的話, 有機會會黑面...氣氛就自然差啦..

引用:
原帖由 bt15801 於 2006-8-23 10:24 PM 發表
cleanclear 哥...多謝你既答案
我睇咁耐...見到d人問完又問....我唸你都幾煩...所以我都係睇晒先問...廢是煩到你....

蓬萊島有咩number... 唔該你....

PS 旺角夜總會細場有冇介紹...1500 蚊飲beer... 連 ...
我試過早場62還可以, 另外兩次太一般所以唔記得左, 不過唔駛擔心, 呢度勝在全部女經理, 過過都好易傾, 唔掂換到掂, 唔會有壓力!

當然, 一分錢一分貨....香港小姐就冇可能喇....始終而家香港已經變哂!

對不起, 夜總會非本人強項, 不宜獻醜..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆