上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 七叔 於 2006-7-30 12:08 AM 發表

除左83, 仲有乜推介??
中女中成點?? 唔好變熟女:smile_43:
未過30

引用:
原帖由 ah_wil 於 2006-7-31 02:31 AM 發表
有冇去過 帝都 ?
上次去幾好
帝都我上星期去完, 分2part女, 我就覺得正骨個part太恐怖了, 雖然話正宗, 但黎個50幾歲既200磅肥婆就真係難頂左少少...第2part條靚女就還可以, 65分啦!

引用:
原帖由 kingpost 於 2006-8-2 04:29 PM 發表
蓬萊島? 係米係興韋大廈架
新興大廈!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kk99321 於 2006-7-30 01:20 PM 發表
聽講38幾好.............
邊間場先

引用:
原帖由 kingpost 於 2006-8-7 04:59 PM 發表
Cleanclear 兄,
想update 下, 終合各家意見,近排邊個場最值得去? i mean value of money!
唔計VIP 個D .... let's say 中價場 ....
佐敦新快樂啦! 近排經理搵我話有兩件正野黎左, 我呢期成日係澳門, 未試!

引用:
原帖由 ttt8083 於 2006-8-12 04:11 PM 發表
師兄麗泉有冇好介绍呀?
兄弟, 勸你咪去, 佢差唔多係旺角最殘既場, 女亦一樣:smile_39:

引用:
原帖由 kingpost 於 2006-8-14 10:55 AM 發表
Cleanclear 兄,
呢個post 入面講個既東湖D女有冇試過?
http://www2.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1
有! 最好已經算係88, 不過真係中女

引用:
原帖由 仔仔^_^ 於 2006-8-14 01:39 AM 發表
全部都去過了...
去過就介紹下比d兄弟啦:smile_38:

引用:
原帖由 wxyppp 於 2006-8-13 02:35 PM 發表
可否介紹些正經桑拿給小弟呀...多謝!
捨得既話, 東方棕泉值得一試, 6百幾落樓, 係幾舒服, 不過價值就見人見智!

引用:
原帖由 idiotatnet 於 2006-8-14 07:33 PM 發表
師兄, 旺角 新興閣又點? 我只要機餐不需開大
如果機餐勸你去龍濤閣或者凱旋門, 呢兩間係機場兼環境較好, 因為如果你去新興閣呢d搞野場開細, 好大機會d女會面黑, 繼而幫你草草了事, 到時你支野紅紅腫腫就唔好啦:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆