上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 mero14 於 2006-3-24 05:08 PM 發表
Clean Clear bro
興華大廈which floor can try 1 try ??
And good no??
thank you
興華定偉華?????????????

you better check the history....anyway will send u later cuz i will go tonight..

引用:
原帖由 jessyw 於 2006-3-25 01:00 PM 發表
帝都同龍濤閣如何?
tell me plx..
冇大餐你去唔去先

引用:
原帖由 jlai1001 於 2006-3-29 04:23 PM 發表
等我又黎吹下水先...
之前我去過新快樂,7百幾蚊全套,個技師都好後生,不過就成日叫我快d出,唔知係唔係個個都係咁,有池浸,仲遇到個個電視阿肥仔旭,唔係吹水,如果我俾分100分滿分就80啦
叫你快d出咁既服務態度你都俾80分, 你真係太有品德了. 呢d事係我既字典裡面係唔容許既

我整左件好正既骨妹, 不過係上樓骨黎, 大家有冇興趣?

好! 我將會整個上樓骨既新帖, 請留意!!!

引用:
原帖由 greenbbcat 於 2006-3-30 09:07 PM 發表
佐敦淘甘沙點睇?? 內裡點玩先最好玩最著數???
個人認為淘金莎稍為貴了, 未達到物有所值既感覺

引用:
原帖由 Strangelove 於 2006-4-1 02:38 AM 發表
聽晚想去dup dup,請問呢期喺油尖旺有乜好野推介。
東湖啦, 場夠大, 雖然女要撞手神, 不過試問係香港有邊唔係呀...:smile_07:

引用:
原帖由 leungjudy 於 2006-3-31 11:46 PM 發表
各位brother有冇蓬萊島report 及 推介唔該
我當然有啦, 係新興6樓, 呢個場唯一好處係夠哂光猛, 跟住就........浴室唔夠大, 休息室分佈太散, 未能感覺到relax, 雖然d經理幾有口才同禮貌, 奈何冇好既女比佢地發揮, 一切都只係徒然:smile_07:

引用:
原帖由 badominic 於 2006-4-1 11:04 PM 發表
TUNG FONG,  FULL SET $638, OK LA....... PRINCE EWAND MTR
which no is good? i tried before there is no so good ja wor.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆