上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  702.0k

引用:
原帖由 gvgv569 於 2006-2-25 01:43 PM 發表

cleanclear 兄

請问尖沙咀 , 太陽廣場  太陽凱撒 收费 ? 有無全套做 ?

thank you ..
之前紀錄有介紹, 請查看!

引用:
原帖由 longertommy 於 2006-2-28 01:31 PM 發表

support......一定食全餐
睇個人啦, 出野係靚女既手, 都係一種樂趣黎既

引用:
原帖由 kutson 於 2006-3-6 05:25 PM 發表
有冇人去過麗晶?
好唔好的?
唔掂, 我去過, 中女兼屈錢, 唔開大又面黑黑, 又唔知人地見到佢都冇胃口

引用:
原帖由 jacky77 於 2006-3-7 05:25 PM 發表
請問機餐或全餐揼幾耐,要幾多貼士俾女?
一樣粒半鐘, 係香港唔駛比貼士, 因為一個價包哂, 大餐就比大餐錢, 機餐就比機餐錢可以了

引用:
原帖由 beeli 於 2006-3-9 12:28 AM 發表
荃灣邊度最平.....包全套個隻.....謝謝
荃灣度度差唔多, 5百幾仲要只係機餐, 全套間間都冇, 除左上樓骨!

引用:
原帖由 beeli 於 2006-3-11 10:10 AM 發表
因本人經常玩到1,2點,好多時都唔想屋企訓,請問邊間桑拿過夜平d,正骨同出火分別咩$,
p,s荃灣,9龍區
十萬個多謝
係香港唔駛諗正骨過夜, 得個三兩間你都唔會去, 至於出火場, 如果想舒服d, 去凱旋門啦, 不過過夜要預早單聲, 同埋呢度只有機餐冇得開大! 5百幾落樓....

引用:
原帖由 keith213 於 2006-3-17 09:22 PM 發表
官塘新開左間第一桑拿,請問有無人去過呀?
喂哥仔! 第一桑拿開左N年咁耐喇喎....起碼15年!

引用:
原帖由 live0326 於 2006-3-18 11:10 AM 發表
觀塘間新場有冇得玩??thank you bro!!D 女得吾得?
試左...唔得...............

引用:
原帖由 djwai 於 2006-3-23 04:00 PM 發表

呢間叫金至尊,差唔多全場都係陀地,而且質素真係幾高.
不過最近有老友去過,話多左北姑....失望
跟開業時相比, 真係差好遠, 始終分兩part係冇左個種感覺

引用:
原帖由 flc 於 2006-3-23 05:23 PM 發表
砵蘭街朗豪唔拿知唔知乜環境?
呢間係我黑名單之骨場, 屈錢呃鐘服務差, 樣樣衰野都齊, 係同帝豪同老闆, 所以一樣咁衰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆