分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
26  254.9k

最近見過位剛 60, 當然冇後生女咁掂, 但同齡相比已經係唔差, 過多兩三年就唔敢包.

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-4-9 12:12 發表 查看引用來源
見過定食左件60路呀 ?
係一位阿嫂嚟, 二月時一齊去 POOL VILLA 玩嚟, 睇吓好喇, 小弟雖肥但唔會亂食嘢.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-3-25 16:27 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/8RcETQyQ#lEh4tX7YMiyaV68EA-DLi_HRHJapz3O6rFavIK-O6NQ

大家睇完請比意見,否則今次係最後一次放片
嘩蟹....青筋暴現呀頂......   

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-3-25 16:27 發表 查看引用來源
大家睇完請比意見
PS:請問點權可以一次過上傳幾張相?40132649
按瀏覽入多幾張圖先按插入就出多啲圖, 係 size 有限制 2M 之內.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-7-6 12:22 發表 查看引用來源
應該試過,但都係出一張相
咁冇法子, 唯有逐個留言出一幅.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-8 17:00 發表 查看引用來源

身形都ok, 但始終冇咁firm, 所以要調校較暗光線,
老婆最好就係順得我,而且仲有人鍾意睇,
都要多謝各位師兄支持給予動力,
有機會同佢講下大家回應。 ...
實在難能可貴, 恭喜恭喜 !!

好在師兄有講到會俾嫂夫人知道大家回應, 唔係會惹某啲人理解係偷拍上嚟, 亂吠.....  

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-8 18:52 發表 查看引用來源

師兄點解會諗到係偷拍?換衫就話啫,呢個擺明係明拍啦。
小弟當然知道, 但有人就.......都係唔好講.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-8 18:52 發表 查看引用來源

師兄點解會諗到係偷拍?換衫就話啫,呢個擺明係明拍啦。
查實啲片加格仔會精彩啲, 好唔好啲呢 ? ☟

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-8 19:02 發表 查看引用來源

可否pm 我講黎聽下
詳細唔講喇, 都係兩三個月前嘅舊事, 睇下面幅圖唔少師兄都有印象, 有關人仕呢幾日响其他版出現過, 希望冇乜樹幹發生.

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-8 20:11 發表 查看引用來源
老實說,這段片,就算是國內的成人片都好過他,
明白嘅, 多謝師兄提點, 小弟都係無謂獻醜, 識做留番啲空間俾你同各位師兄精彩發表.

本帖最近評分記錄

前往最後回覆