上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
764  151.9k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 07:22 PM 發表 查看引用來源

送俾佢??你自己本身識整??
係丫
我細個個陣有學過點整公仔同整cake,而家返香港次次都會整cake,不過公仔就好耐無整過。
因為有唔係太好既回憶

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 08:10 PM 發表 查看引用來源

你返黎可以同你一齊整cake嗎?
我比較鍾意自己一個人整
整個陣諗住有份食既人,希望佢地會鍾意食
所以食完話我知好唔好食,有咩意見好重要

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 08:34 PM 發表 查看引用來源

整個俾我好嗎?雖然無可能的
應該會有一段時間唔會再整,鬼叫有人投訴我整d cake太甜,同埋話我成日餵野俾佢食(心淡,心諗我唔係奉旨架

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 09:02 PM 發表 查看引用來源

慕絲cake??
我整過豆腐cheesecake 同 blueberry cheesecake俾佢食(因為個人勁鍾意食cheese

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 09:18 PM 發表 查看引用來源

會唔會落多咗糖,定佢唔好甜呀?
我整左2件,佢食左一件,剩左個一件我俾左我同事食,個同事話ok。
我問佢想食咩,佢既要求淨係唔肥唔食,其他我咩都唔知

今日依舊上游水堂,我個個系本身得3個人修呢一科,而家個個都話退,搞到我都想退。因為要另外俾錢,計番港幣,平均係香港公共游泳池既成人價。但個教授同我講,佢分3級,我係最高個級,如果我繼續修,考試會好高分,叫我唔好退。
好矛盾,唔知退唔退好

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-21 02:38 PM 發表 查看引用來源

唔明點解你係最高級
因為我識游
佢今個學期教蛙式
我想講唔知係佢地太廢定點,我已經唔同女仔比,我去左男仔既水道游,我等前面個男仔游左1/3個池先游,結果到半池就追到佢

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-21 03:50 PM 發表 查看引用來源

俾我就唔退啦…係就悶咗d但攞到高分就留啦
係擔心你一個女仔對住男人會出事姐
係女仔個邊,幾乎游2下就要停一停,我先去男仔個邊
講真我似玩水多過游水,我hea住游都快過佢地(都唔明點解可以游蛙式游到勁大水花

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-21 04:32 PM 發表 查看引用來源

咁揸架佢地
只可以話佢地細個個陣無俾人培養,搞到讀U先黎學游水
我係升中學之前已經學識左游水

唔該d pm我既ching可唔可以睇下post同用下腦先pm我?
第一
我而家19歲,讀緊yr2,唔係係香港讀書
唔該唔好再有智障問我係咪讀緊dse
第二
唔好再問我係邊度讀書,更加唔好再拎d我係post度講過唔係既地方問我係唔係係個度讀書。
請問你係咪眼殘?唔識自己睇post架?
第三
唔該唔好再pm我群發訊息,一模一樣既pm你地要sd幾多次先心息?
第四
我對細過我同同我差唔多年紀既無興趣,請d十八歲既弟弟唔好再pm我,姐姐對你地無興趣
第五
估到我正身無咩大不了,大把ching都估到,仲有唔好淨係pm我一句hi or留低Wechat
都係個句,你眼殘架?我講左幾多次我無Wechat亦唔打算開

如果你犯左以上呢五點,我絕對係唔會覆你pm,仲會睇完即del。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆