上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
231  91.6k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-30 01:13 PM 發表 查看引用來源

到時咪知囉…我仲諗緊送邊樣先
點解會覺得陰風陣陣既?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-30 08:42 PM 發表 查看引用來源

點解會有咁嘅感覺:smile_o04:
唔知呢?;D

引用:
原帖由 Alex.... 於 2016-5-1 06:31 AM 發表 查看引用來源
WECHAT: HEI42492 23 靚仔174 高 睇下岩唔岩
Ching一定係知我心情唔好特登自己送上門俾我鬧發泄
放心~我絕對唔會辜負你好意
請問你係無睇post定文盲定係眼殘呢?
我講左n次,我無Wechat,以前,現在,將來都唔會開Wechat ac
靚仔就好見人見智,我絕對唔會話無圖無真相,因為有圖都唔代表有真相,照騙太多。仲有而家化妝化到畫皮咁,同埋點知你會唔會係好似強國既sunshine係自我感覺良好
174以為自己好高?我身邊太把仔高過你,真確黎講係好多女都高過你
你知唔知大少at least高你半個頭
想識女,都唔該了解下個個人先la

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-1 07:28 AM 發表 查看引用來源

準備受死啦:smile_o01:
好衰架
你幸災樂禍

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-1 05:43 PM 發表 查看引用來源

出咗兩次聲明都要踩界,佢抵死架喎
第一個聲明無講架
不過我真係每個post都有講過

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-1 07:52 PM 發表 查看引用來源

無追post仲咁光明正大咁踩雷都係抵死架啦
你咁講法,我宿舍有個生命仲抵死wo
話說我琴晚洗完碗就放左係地(我幾日前先抹過),今日想煮薏米食既時候就去拎碗浸。
點知有隻蜘蛛躲左係我隻煲同碗之間,我一拎起隻碗,隻手掌咁大既蜘蛛就係碗底飛左落地,極快咁搵地方躲藏。
好彩我今日唔係蒸野食姐
如果唔係佢就俾我唔小心地煮熟左
我想講我唔食蜘蛛架
唔好再爬入我d煮食用具度
難得佢活得咁大就好好珍惜生命la

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-1 10:20 PM 發表 查看引用來源

快d趕走佢啦:smile_o08:
蜘蛛又唔係害蟲,做咩要趕佢走wo
我可以同佢和平共處架
PS佢而家係我衣櫃底

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-1 10:36 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,太過代入咗tim:smile_o08:
難道你怕蜘蛛?
蜘蛛會食害蟲,而且大部分對人無害架

引用:
原帖由 johnsonbaby99 於 2016-5-2 01:48 PM 發表 查看引用來源
HELLO 淫YEE:smile_47: :smile_47: :smile_15: :smile_15:
Hi~搵我有事?

引用:
原帖由 pippen49 於 2016-5-2 01:57 PM 發表 查看引用來源
What is this?
你想問咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆