上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
231  91.6k

引用:
原帖由 gum717 於 2016-4-23 12:10 PM 發表 查看引用來源

這種機會不屬於我的:smile_o03:
呵呵~你對人好,人地都會對你好
你都可以搵到一個好似我對大少咁對你既女仔,只不過未遇到姐

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-23 12:31 PM 發表 查看引用來源

1/3都無tim我知
唔洗返工咩?
唔好講得咁白la,我會怕羞架>/////<
我從來都無比較過我對大少同對其他人既分別,所以我唔知其他人係大少幾多既待遇

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-23 01:22 PM 發表 查看引用來源

而家食飯
Btw你會怕羞架咩
我會怕羞架>////<
特別係對住大少個陣

預告過今日會有小遊戲,所以又同大家玩下各位又愛又恨既小遊戲
識我既應該好清楚玩法,大部分答案都可以係post搵到,淨低既就係靠估同自由創作。
第一題圖片題

請問相中我咬緊既pocky係咩味呢?(淨係答 strawberry當答錯)
第二題
請問我連假既時間見左大少幾多次?
第三題
我識左大少幾耐?

我知第一題好有難度,所以提示下大家可以上網搵,你搵到po張圖上黎我都當你岩
開估時間係我同人食完炸雞返到宿舍既時候,幾點唔定架,好睇心情。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-23 02:27 PM 發表 查看引用來源

未見過
因為你唔係大少

引用:
原帖由 希達123 於 2016-4-23 03:54 PM 發表 查看引用來源
Pm答ok?
唔得wo
我既遊戲一向都係公開答,咁先至公平公正

我返黎lu
食完野,shopping完對腳就斷,買左對涼鞋
言歸正傳正確答案係
第一題
無錯就係冬季版既midi pocky
http://www.lingsik.com/media/catalog/product/cache/2/image/800x800/f04ee3c99cf31413f25f90247942d021/4/9/4901005510272.jpg
第二題
係2次
一次係4月1號係汀九某酒店
一次係4月3號係荃灣
本來有第三次架,不過大少唔得閑,所以無得見
第三題
無錯係8個月零6日(ching們都有睇我另一個post,連個6日都俾你地計埋出黎,我佩服
雖然唔明點解大家會錯第2題(明明我係post有提過),但新相照post
大家想睇咩相?

引用:
原帖由 friend12 於 2016-4-23 10:52 PM 發表 查看引用來源
點解見唔到荃灣果次 太唔專心了

你post咩相都正㗎啦=) 想睇下你趴係度露波波嘅相
呢個post第三頁有講,話我個陣同大少齊齊係酒店半裸
想清楚我既野要睇埋回覆先得架
好似有類似既相sd過俾大少,等我搵下先

引用:
原帖由 rosicky70 於 2016-4-23 10:57 PM 發表 查看引用來源
我數到唔知2次定3次,最後填3次:')
哈哈~咁係ching你唔好彩la

引用:
原帖由 rosicky70 於 2016-4-23 11:22 PM 發表 查看引用來源

終於知睇錯咩
P.6 執屋段文我以為第3次見大少
呵呵~無丫
我都想見大少,好掛住大少同香港既食物

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆