上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
231  91.6k

引用:
原帖由 gum717 於 2016-4-20 06:57 PM 發表 查看引用來源

矛錯
完全唔明點解咁多ching鍾意眼鏡
不過都有ching鍾意我唔帶眼鏡

引用:
原帖由 a123321why 於 2016-4-20 11:42 PM 發表 查看引用來源

想識你唔知邊個post可以知道多啲你既野呢
http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=25462533
呢個係我另一個ac既post,我仲有個舊post,不過已經係8月既事,你睇完呢個post想繼續睇先算

引用:
原帖由 gum717 於 2016-4-21 10:15 AM 發表 查看引用來源

好難解釋比妳知

我未睇過妳唔帶個樣bor
唔帶你咪自己遮住眼鏡邊,自己幻想

引用:
原帖由 daniel1212@ 於 2016-4-21 11:31 PM 發表 查看引用來源
想PM你
想PM咪PM囉!
不過講明我唔一定會覆
其實有咩事可以係post講,我見到就會覆

引用:
原帖由 野涼 於 2016-4-22 12:24 AM 發表 查看引用來源

你夾到腸既對奶都一定唔會細
起碼要有C以上都夾到
好耐未俾人乳交過喇
Ching我諗你get錯我意思
我意思係佢地2個都可以夾到條事業線出黎,而唔係我可以夾到佢地條腸
都話左我B都無,何來C以上呢?

終於考完,我好乖咁打完篇更新la
拖左大家咁耐唔好意思
上回講到搭lift返房
返到房大少就係塊鏡面前解左一鈕,拎我對波出黎玩,之後就話都係咁樣岩睇d(因為出去行下個陣,我地有講到點解我唔sd相俾大少睇,我話係事關大少睇到慣哂,無feel,大少就話佢都係鍾意睇佢調教我個樣),玩到咁上下,大少就幫我除外套,大少就坐左係床度欣賞我半裸既身體,大少話我著住黑絲高踭鞋,半丁半八咁企好誘人,我有話俾大少影相私藏架,不過大少無影(唔知之前俾大少影既相同片,大少仲有無keep呢?)
跟住大少坐左過去靠窗個張床,之後問我要我自己乖乖地行過去定係要佢命令我?
我當然即係行過去,因為我知如果係大少既命令,我一定係爬過去。事實都證明左係咁(因為大少係我行左過去之後有講)
我好乖咁跪係地幫大少含,大少話唔係好滿意我跪係度,要我踎係度含仲要M腳。
含到咁上下,大少就解開左手扣,仲話佢解開手扣唔係俾我休息。咁我就乖乖地手口並用服侍大少。
含多左一陣,大少就拉左我上床,對住塊鏡一邊揸波,一邊同我傾計(內容唔記得la都大半個月前),我淨係記得大少問我要唔要試下幫佢含出黎(佢就做功課,我就係枱底服侍佢)
我即時棄權,因為我知我一定含唔爆大少(暫時沒有一個女人含得爆大少),自知自己把口唔得。
大少話含唔爆咪一直含,含到佢做完野就會放我出黎。
我都係唔玩,所以最後係我跪番係地服侍,大少用手打出黎,我淨係負責啜同lam。
大少射左之後,我今次無9秒9衝入廁所吐出黎,反而停左係度,望住大少。大少覺得超奇怪(因為我係絕對唔會吞精),所以大少就捏住我個鼻希望我開口(個陣我以為想我吞)。
最後大少拖住我行去廁所門口,我就9秒9即時吐出黎加漱口。(其實我入廁所個刻撞到門,勁大聲,大少嚇親)之後大家就傾左陣計,大少就用電腦,我就去左沖涼。
我沖完涼吹完頭就出黎服侍大少(按摩),大少就放左隻腳落我大脾度,一邊睇電視(TBB劇),一邊用電腦,我就乖乖地幫大少按腳。之後大少就訓左上床,方便我幫佢做淋巴引流。
總之就服侍到大少睇完劇,大少就去左沖涼,我就玩電話。
大少沖完涼吹完頭出黎,我就幫大少做埋Facial massage,之後大少就攬住我訓(有段小插曲,就係我都有好衰咁玩大少,我係大少俾我從後攬得好舒服個陣,就轉身唔攬,逼問大少想唔想俾我攬住,大少話俾我攬住都幾舒服。我就話我係問你想唔想,唔係舒唔舒服,答非所問。之後大少就用命令語氣叫我攬住。因為m痛既關係訓唔著,所以等大少訓左,我就轉身玩電話覆Msg,之後仲閃左入廁所聽voice msg。最終係因為太多msg唔想覆,就放左部電話係另一張床,乖乖地上番床俾大少攬住訓。)
btw個晚大少真係攬得好實,我郁一郁就再攬實d,感覺上大少超驚我跌落床。
到朝早我就乖乖地,係鬧鐘響個陣叫醒大少。大少就轉身趴係度,等我幫佢按背,等佢醒下。按完我就入左廁所幫大少裝水同"吱"牙膏,大少就執野。當大少擦牙個陣,我就沖茶俾大少。大少飲茶個陣我就負責按腳(完全係妹仔>,<)大少飲完茶就著鞋出門口lu(完)

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-22 10:44 PM 發表 查看引用來源
跟住你繼續瞓??
無繼續訓丫
因為要幫大少買野,所以大少出左門口之後,我就沖涼執野。
雖則因為太早間野未開,所以無幫大少買野

引用:
原帖由 gum717 於 2016-4-23 09:20 AM 發表 查看引用來源

幻想得多訓覺會夢遺架喎
正常生理現象
Btw我勁鍾意係朝早,大少硬左既情況下手多多,有時大少會直接放我隻手落去(大少話純粹係俾我摸下

引用:
原帖由 gum717 於 2016-4-23 09:21 AM 發表 查看引用來源

能夠做妳一日咁多既大少就好了:smile_47:
絕對無可能發生
大少就係大少,係我一生當中只會有一個大少,個個就係佢。
我同大少經歷左好多,先至會有今日既情況。我唔係由day1開始就當佢係大少,服侍佢。我對大少做既野,好多都係覺得大少想點,所以配合,而非大少開聲。有好多野係其他人開聲,或者逼我做,我都唔會做。我會咁對大少,係因為大少對我好好,佢值得我對佢好。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-23 09:27 AM 發表 查看引用來源

算把啦gumgum
識我既人就知係無可能發生
其他人有大少既一半待遇,我諗都好難。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆