上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
922  1.4m

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-5 20:43 發表 查看引用來源
哈哈,所以屋企冇人
咁咪益左你!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-9 19:11 發表 查看引用來源
無思分享 -- 腳頭好

講埋上次出trip件事先。
有時我覺得,女人夾落自己度,好運都係一個有趣既經歷,事源當日出trip,要去一個地方搵野睇野,真心第一次去,有無收穫,唔知,順唔順利,更唔敢講。

人妻講想一齊出發,
辛苦架喎?無問題 ...
咁你點奬勵佢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 11:54 發表 查看引用來源

HAHA....... 獎勵女人,就係獎佢最想既野。
我衰,氹我識但我唔會時時刻刻做,其實我唔係好鐘意得把口咁講一大論我會點做點做,反而我其實會唔多點講,而timing啱時就去做,但呢樣唔係臨時,而係刻意安排。

獎人妻,講真,難得見,人 ...
女人就係要呢啲!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 18:02 發表 查看引用來源

係,果日都開心架,因為難得可以攬住瞓,仲可以半夢半醒瞓瞓下扑一Q,我地事後講番,好正.....
以為我宿舍瞓覺點算?
佢問咩野點算?
有佢抓床、叫床、汗香味........
之後瞓覺,都會想起................

https://i.ibb.co ...
抓床好正,叫床叫得大唔大聲?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 23:49 發表 查看引用來源

衰妹唔知真叫定玩野,叫得超大聲,可能又飲左酒,好放。
我第二日都有諗隔離屋會唔會聽到……
因為我住果度一入夜就好寧靜。
同埋第一次試到張床勁勁郁時受唔受力,哈哈。 🤣🤣 ...
係咪叫得大聲過平時?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-11 11:48 發表 查看引用來源

一定啦,唔知大家覺唔覺,係外地,真係會份外.......放鬆同易投入。
個衰妹唔知係真定玩野,真係大聲。
人妻有問我佢叫得大唔大聲,我就諗我果度好似係普通玻璃........ HAHA......唔知隔唔隔得晒D音,我話佢好叫得淫又大聲,佢 ...
半夜搞嘢係正嘅,人妻好似半夢半醒,又會自動配合,任你施為,由半醒插到醒晒,仲越叫越大聲!😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-11 13:48 發表 查看引用來源

師姐,你應該試過唔少次半夜,又或者夜夢中被插醒啦😉
咁你有冇試過?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-11 14:22 發表 查看引用來源

係,咁個感覺係正,就好似瞓住都有人服侍一樣囉,咁前奏到佢差不多時,就插入,原來唔多郁既佢,裡面已一早又濕潤又熱暖,仲因為唔急趕,可以慢慢抽插到加速大力,成個過程係慢慢享受,其實都會同平時幾唔同。即以往性起,總會大大力好快 ...
係呀,最正以為佢未醒,點知摸到落妹妹,原來已經濕晒,即係話佢已經有反應,佢想預備好接受你嘅進入!😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-11 17:31 發表 查看引用來源

我未試過喎。🥲
咁你做主動囉!😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-12 15:49 發表 查看引用來源

都話咗要等人送先有得著㗎啦
你肯著應該好多人會送!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆