上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
922  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-12 14:25 發表 查看引用來源

其實我覺得第一眼真係好緊要,條女樣靚身材正,當然非常緊要,性格亦係重心,而佢自律對自己有要求,個人求其極都唔會差得去邊。

小弟近排戒口中,lunch時我係度食緊salad,而隔離枱幾個女士都大大份肉,個畫面好搞笑,感覺 ...
咁隔離枱啲女仕身材點樣?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-15 18:09 發表 查看引用來源
話說早幾日去左操拳,(戶外,唔要有冷氣,教練傻既,我都傻埋)痴線,我爆汗到極點,基本唔止拳套,連底褲都係濕Q晒,打完自己一個人慣左去左飲野,打之前行經一間店,果時未開,飲完咖啡後再經過,開左,往裡面一看,似係一間DIY香水既店,好簡約,但 ...
咁你下次再去囉!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-16 14:27 發表 查看引用來源

HAHA......睇女仔?唔會喇,係間店既設計同裝潢幾靚先同大家分享下,我自己本身都用緊2隻香水,唔同場合唔同選擇咁用。佢果度我估可以自己調配既,咁有靚女幫,師兄們應該會有心機D,所以不妨試試。 ...
我唔用香水!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:21 發表 查看引用來源
無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send ...
咁就冇下文,咁可惜呀!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 15:54 發表 查看引用來源
忍唔住同大家講下奧運,女雙,乳,唔係,係羽毛球先,日本果隊,好鬼正。
而家打緊啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 16:36 發表 查看引用來源

好正,日本妹果條裙仔呢~~~~
仲有贏果下叫一叫.....頂,我好宅同毒添。
唔係愛情動作片,係羽毛球動作片都一樣好睇。
呢啲咪日本妹吸引之處!可惜輸咗,冇得睇啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 13:23 發表 查看引用來源

日本仔都幾型今屆,可惜尋晚輸左.......我指排球。
係呀!原本差啲就贏!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 13:19 發表 查看引用來源

佢最後拎第3,都好勁既,而且後生,大把機會。
講真,佢真係幾OK,仲要手長腳長喎。
係呀,笑得又甜!真係打得又睇得!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 16:50 發表 查看引用來源

無錯,佢又唔係得個樣,係有D本事,但最搞笑全無殺氣,真係呢D樣無得輸。
當然,靚女又真係唔止佢,但香港鐘情日本妹嘛,HAHA.......
有日本妹情意結!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 17:48 發表 查看引用來源

咁大部份港男都有,我都有,HAHA.....
正常吖!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆