上一頁下一頁
發新話題

純情學生妹? (29/12更新)

收藏  |  訂閱
94  132.2k

下次寫埋任食韓燒囉
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-12-8 08:45 AM 發表 查看引用來源
任食打邊爐,好懷念後生既日子

冇嬲呀
只係覺得搞笑
引用:
原帖由 473223173 於 2015-12-8 05:27 PM 發表 查看引用來源

可可唔好嬲啦,床戲緊要d >_<

連你都笑我:smile_o03:
引用:
原帖由 petermu 於 2015-12-9 07:21 AM 發表 查看引用來源
笑左,甜故變食評!

掛住寫食評,忘記左佢:smile_o14:
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-12-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
Miley的事情就那樣算了?
穎穎心中應該唔高興…

第19集

由於穎穎最近都忙住考試,同阿楓好少聯絡,反而同身處外地的June多左聯絡,始終係多年老死,點會因為佢變得淫蕩而疏遠,不過大家的話題的確少左,好彩穎穎真正享受同需要sex,呢方面可以同June交流下

「其實你同阿楓係情侶定係SP呀?」JUNE問

「點會係SP呢?佢應該係鍾意我架喎」

「咁你地平時一齊會做D咩?」

「都係床上面嗰D囉…有時佢屋企有人,會喺公園摸一陣囉」穎穎答完之後都覺得有D唔妥,雖然冇正式拍過拖,但以前同追佢的男仔出街,D仔都會搵機會拖下佢,或者攬下,就算冇做呢D,都會經常傾下電話之類,但阿楓真係冇喎,唯一主動拖佢的一次,就係在離島時拉佢走,平時都好少攬攬錫錫,唔通佢呢個宅男真係咁怕醜?

「你同阿楓的相處,有D似我同阿樂呀!不過我地講到明只係做SP,你個傻妹會唔會比阿楓當係SP唔知呀?!」

「唔會掛…佢點會咁衰!」

愈諗愈唔對路,草草收線之後,穎穎認真咁諗佢同阿楓的關係,又真係好似SP喎,不過唔講阿楓點樣對佢,穎穎都覺得對阿楓好似冇D咩觸電感覺,除左有人在SEX滿足自己之外,又好似同「未拍拖」時冇咩分別喎

平時都唔會特別掛住佢,就算知道佢去搵過Miley,都只係覺得阿楓出錢出J比人食好蠢,同埋覺得比人擔左自己的所有物,唔係呷醋喎….

死啦….同人做愛做左幾個月,原來大家只係SP??!! 於是穎穎即刻 WHATSAPP比阿楓

「楓~你覺得我係咪你女友?」

阿楓剛好在線上,好快就覆佢:「穎穎係我女神…我冇資格做你男友….只要穎穎繼續比我服侍你,我就好滿足架喇!」

穎穎呆左,因為唔知點答,所以SEND左個臉紅的表情就算數

「哎呀! 原來我真係搞錯左…我地唔係拍拖,仲可唔可以做愛呢…」穎穎自言自語
<待續>

M先生睇完前兩集之後話「見你好出力咁寫,但唔知點解好似爭D野咁」
我都覺得有D唔妥,我估係少左D代入感
始終我唔係十幾歲少女了,用第一身去寫有D困難,
所以今集就試下用第三身

而且之前好似太刻意講穎穎變淫,有D突兀,要收歛下

另外呢,由於大家過份忽略我的床戲,我依然傷心中
所以決定呢幾集寫文戲,應該冇咩動作埸面喇

係囉...點算好呀
引用:
原帖由 473223173 於 2015-12-13 01:25 PM 發表 查看引用來源
唉,阿楓太老實啦,搞到娘娘唔開心

明白喇~^^
引用:
原帖由 離火 於 2015-12-13 11:34 PM 發表 查看引用來源

慢慢寫
穎穎內心讀白呢D咁個人既事先引人入性

其實一般女仔都好介意男人在自己面前過份自卑
穎穎只有17歲
引用:
原帖由 473223173 於 2015-12-14 12:40 AM 發表 查看引用來源
其實阿楓都係自卑姐,佢發夢都想做女主個男朋友啦,只係現實唔夠膽唸

多謝~~!!
引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-12-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
無上一排,見可可仲係咁勤力更新,讚。

純情學生妹?呵,等我又懷念下先。

女主角叫阿穎,又中我口味,嘻。

本來我想寫穎穎玩到SM同3,4P
不過寫寫下有感情,又唔想,既然個名對你咁特別
更加要對佢好D

你比過第二個名我寫啦
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-12-14 01:21 AM 發表 查看引用來源

Ooops ... 講中左,呢個係我唯一唔喜歡既地方。
阿穎呢個名對我有特殊意義,不過冇計啦……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆