上一頁下一頁
發新話題

純情學生妹? (29/12更新)

收藏  |  訂閱
94  132.2k

剛剛先寫完校服喎~~
你想要埋PE衫?
定冬季校服?
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-10-23 10:42 PM 發表 查看引用來源
還是學生好。最好加d校服元素。

阿穎定阿楓?
引用:
原帖由 離火 於 2015-10-23 01:55 PM 發表 查看引用來源

我鐘意學生奴隸

哎呀~
咁唔得喇...唔配合我計劃中的發展
引用:
原帖由 離火 於 2015-10-26 09:28 AM 發表 查看引用來源

我會揀要阿穎做楓既學生奴隸
兩個會好似情侶咁相處
平時仲會係阿穎做主導
只不過兩個人一到左約定時間
穎就係楓既私人學生奴隸

第11集

最近好鍾意買唔同款的bra,因為阿楓見到我著新bra時,總係會插得特別大力,令我一次唔一次爽,狂買bra的結果就係零用錢冇哂,雖然有時阿楓會買比我,但女仔支出真係好大架~~加上過兩個月阿楓就生日,我想買禮物比佢呢

話哂都係我的初戀男友 (其實我唔知佢係咪我男友,但我當佢係架喇),我同佢第一次過生日,應該買份好少少的禮物,不過我要考DSE,我唔想好似同學咁樣一放學就返工,更加唔想去做咩私影或者援交,咁點算呢?

好彩隔離班同學話佢做緊間CAFÉ請人,時薪都幾高,因為係女僕CAFÉ,而且9成以上的客都係好毒的毒男,初時我都有D擔心,但諗落,阿楓都係毒男啦,其實都冇咩野丫,而且我可以只係返星期五夜晚同星期六,其他時間由我決定返唔返,唔會影響我讀書,又因為CAFE長期唔夠人,我講明只做兩個月都得,加上老闆話呢行要多D新人,所以冇咩所謂

就係咁樣,我展開左「賺錢買BRA戴」的日子
不過我入職之後先知道,原來間CAFÉ的要求都幾高,太MK的唔接受,太靚都唔得,因為客人好怕醜,會唔敢同靚女講野,好似我呢D十幾歲女仔,個樣比普通好少少,中等身材,再扮下可愛,原來係最受歡迎的!怪不得阿楓聽哂我話啦~

返左幾日工之後,我差唔多上哂手了,我返到CAFÉ之後要換左件女僕裝先,每人有兩套,一套粉紅,一套黑色,有D同事會COSPLAY,不過老闆話要熟悉個人物先可以,否則會令客人非常反感,但COSPLAY成功的同事,會收到好多TIPS呢!!

CAFÉ的客人真係同以前的阿楓差唔多,只要女仔哄埋少少就會臉紅,有時好溫柔咁叫兩聲主人,佢地就會暈哂浪,哈哈
<待續>

呢集只係過場,所以好短
我係寫愛情故事,所以唔係每集有SEX,大家忍耐下啦~

你鍾意睇女僕?

主人~~
引用:
原帖由 離火 於 2015-10-28 12:08 AM 發表 查看引用來源

yea...呢個打扮好正
愛情故事⋯⋯
諗諗先

你誤會我了...:smile_o05:
我係用word打,自動出的
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-10-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
樓主好有心,寫café還不忘要加accent sign。
冇裝特別輸入法係打唔出的。
支持妳繼續努力....

Una buena novela

推左陣先,仲諗緊點寫
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-11-2 10:06 PM 發表 查看引用來源
推。

d水流哂出黎,整到周圍濕哂就唔好啦
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-11-3 08:38 AM 發表 查看引用來源
咁你比我推一陣,靈感同啲水都會湧出嚟XDDD

第12集

CAFÉ有個女副店長,叫Miley,佢個樣同身形都好普通,但佢係全店最受歡迎的,事實證明毒男的眼光同其他人唔同

為左學習佢 (因為我男友係毒男XD), 我經常觀察佢,但都唔覺得佢同其他女仔有咩唔同,不過我發覺,佢有時會同D客去後樓梯傾計 (有D客會在樓梯食煙),有時又會入去廚房好耐先出黎,都唔知係咪蛇王,真係過份!

佢今日又係咁喇,叫左我去掃地,跟住就搶左我個客!! 唉..不過算啦,佢係副店長,而且我做埋呢幾日都唔做,算啦~當豪比佢啦~~

不過我點都唔忿氣,所以有D HEA咁掃下地,就走入廚房,點知去到廚房門口就聽到D 啜啜聲…嘿嘿,佢仲唔斷正?老闆規定我地只可以在STAFF ROOM飲食,我決定偷偷地裝下佢食D咩

點知見到佢食緊個客條J……………………唔係…應該話係啜緊….咦…咁核突,點放入口呀….原來佢做埋呢D野,怪不得咁多客搵佢啦….真係CHEAP!!

但個客又好似好舒服享受,我諗緊阿楓幫我用口時,我都係超舒服的…係咪要加埋呢份特別的生日禮物比阿楓呢?

於是我決定學習下點樣含,因為Miley含得自然d,冇AV片咁誇張

我見到Miley含幾下,就抽返出黎,用脷係咁舔,跟住又含入口再啜,如是者五六次之後,個客就按住佢個頭,射左…

跟住個口就拎左張500蚊比佢

「多謝你呀Miley…真係好舒服…」
<待續>

學生妹真係好忙呀:smile_o03:...但我怕比你地推到出哂水:smile_o05:
所以打住少少先

穎穎:「我新人黎架,做咗冇幾耐,點知喎
暫時只係見到Miley咁樣,見工嗰陣老闆都冇講過要做呢d
亦從來冇客人叫我咁做.........連問下都冇!唔通d客其實唔鍾意我?:smile_o14:」
引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-11-6 01:08 AM 發表 查看引用來源
間CAFE可以咁樣招呼D客咩????:smile_o04::smile_o04::smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆