上一頁下一頁
發新話題

純情學生妹? (29/12更新)

收藏  |  訂閱
94  132.2k

買左套喇,唔用好浪費,下次先中出啦

[[url=#30311539]quote[/url]]原帖由 dannywong2016 於 2015-9-30 03:09 PM 發表 查看引用來源
騎乘位,中出 [[url=#4993194]quote[/url]]

回覆 68# 的帖子

等多陣,今日會出

第七集

阿楓沖完涼出黎,見到我瞓喺床睇電視,就走埋黎攬住我,輕輕錫我咀,我攬住佢,咀左一陣,就輕輕推佢個頭,佢知道我示意佢向下錫,於是幫我除衫,繼續錫落去,佢在我linlin又啜又錫,令我全身放軟,跟住錫到我肚….再向下……呢個時候我知道自己濕左,正當我諗緊點樣話比佢知今日可以用JJ插我時,佢已經用脷舐緊我豆豆….

「喔……楓呀…………..」
「穎穎D水好甜呀….」最近阿楓在床上時,講野愈來愈大膽,但我好鍾意聽~
「伸條脷入去…舔乾我D淫水水丫….」

阿楓好聽話咁伸脷入去,快速,打圈咁轉….

「呀….啊….好正呀….就快頂唔順喇…」正當我差唔多到達第一個高潮時,我FEEL到佢條脷停左喺入面唔郁,大約十幾秒之後,佢抬頭先,隻手摸住自己褲襠,好尷尬咁望住我

「咩事?」
「走…走火…」
我一時聽唔明,LOAD左一陣先知道係佢忍唔住射左,唉…都未插就射……人地點破處喎>_<

「咁衰架…」我行去佢身邊,拉低佢條底
「咦….你條JJ靚仔左喎,點解GE?」D毛少左,又好似有D光滑,唔通射完就係咁樣?
「我…人地話修剪下D毛…平時洗乾淨D….再搽多D LOTION會好少少….」
「而家好得意,嘻嘻」

我用紙巾抹走D精,直接拎住佢條JJ,今次好仔細咁睇,原來都唔係咁肉酸,我諗緊AV的口交片,好奇咁用脷舔左個龜頭一下,鹹鹹地,可以接受,於是就輕輕啜左幾下,跟住就發覺再次硬哂,比以前我用手玩時更硬

我望下阿楓,見佢塊面紅哂,又好似好享受咁

「阿楓…你仲係青頭仔?」
「我…一直都係得你…冇其他女仔肯掂我…只有穎穎咁好,唔介意我係宅男…」

聽到佢咁講,我都唔知好嬲定好笑,佢係話我好心定冇眼光呢?其他女仔都唔要,即係我冇眼光啦,但阿楓其實幾好丫,只係唔識打扮,又比較內向,而家知道佢仲有少少自卑

「咁你點樣報答我?」
「穎穎想要咩,我都會盡力滿足你!!」
「咁我要你的第一次」講完自己都係有D唔好意思

我拎左個套出黎,慢慢幫佢戴好,好彩之前上網睇過教學,好順利就戴好喇
跟住我瞓返上床,M字腳對住阿楓,見到佢仲係呆左咁企喺度,唉…………..邊有女仔要咁樣破處…………..

「阿楓….用你條JJ插入黎丫….我想要呀….」
佢過左三秒先有反應,好緊張咁過黎,爬上我身,用手揸住自己,對住我的小穴磨左一陣,佢到底係調情定係搵緊門口呢?諗諗下我都開始緊張,唔知係咪勁痛呢?於是我閉眼,盡量放鬆,FEEL到有硬物入左少少…好特別的感覺…

跟住阿楓捉住我雙手,用力壓落黎…

「呀….好痛呀…」
「對唔住呀穎穎!」我張開眼,見到阿楓不知所措的表情,錫左佢一啖
「唔緊要…繼續入丫…」我咬住下唇,決心要忍住
阿楓向前一頂
「入哂喇…我全條J比哂穎穎喇」

明明好痛的我,聽到呢句就覺得有一陣快感,然後阿楓開始抽插,雖然我仲係痛,但我知道只要做多一兩次,比男人插絕對會有無窮的高潮

過左一陣,阿楓突然攬實我,「呀」一聲,我知道佢已經射左,就推開佢
佢條J都出左去,我疼痛的下體終於得到解脫

「對唔住呀穎穎,你未滿足我就射左…仲整到你咁痛…」
「唔緊要啦…聽講女仔第一次好少會HIGH…」其實我真係唔介意呢…就當係比D甜頭阿楓,等佢以後更努力滿足我的性慾,呵呵

休息左一陣之後,我同阿楓就一齊沖涼,沖沖下佢又扯起,但我下面仲痛,而且好攰,所以唔比佢

差唔多瞓著時,我突然諗起阿JUNE同阿樂,唔知佢地係咪激戰緊呢?
<待續>

我想寫阿JUNE同阿樂的床戰,大家想睇嗎?
留言討論下丫~~

阿楓同阿穎都係第一次,唔識嘛
引用:
原帖由 dannywong2016 於 2015-10-1 02:56 PM 發表 查看引用來源
唔係騎乘位既?

再慢慢拖落去,我怕冇人睇
阿楓舐緊阿穎時走火,係某師兄的建議

不過我都諗緊點樣加插阿穎著住校服做,唔好浪費"學生"呢個身份嘛
引用:
原帖由 kitarolo 於 2015-10-2 06:51 AM 發表 查看引用來源
似乎進程快咗少少
睇咗過去合共七集
如果中間有「穎著校服裙,
揭起咗裙子,除掉楓的褲子
但不脫他的底底,在小楓上磨擦」
(即類似大學迎新營,不過男女只
隔住自己的底底互磨)咁楓楓忍唔到
走 ...

又唔係讚我.....
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-10-2 09:15 AM 發表 查看引用來源
比隻鮑魚夾住條脷地走火,有創意我鍾意XDDD

我寫緊愛情小說嘛
你有咩野可以分享下?等我加入故事

暫時呢篇故事已經加左:
A師兄的毛
B師兄的走火
引用:
原帖由 J-風車 於 2015-10-3 07:25 AM 發表 查看引用來源

咁我讚啦哈哈 睇完即係諗返以前同ex個啲野 所以我覺得吸引在於當中啲情節可以好易同自己啲回憶掛勾 勁啊!

第八集

瞓醒之後,我地再做左一次,今次我享受到了,當我感覺到阿楓全條入哂黎,再抽插的時候,完全體會到兩個人結合的滿足,我愛上了這種感覺

之後我地嘗試其他姿勢,就係我坐上去,但好難控制呢…所以都唔多成功,我諗要練習多d,但係d套用哂 (我怕醜,只係買左最細盒的三個裝),所以我地就放棄,打算JOIN埋阿樂同JUNE去食早餐

不過等到差唔多11點,佢兩個都未出現,我就快餓死喇~~~所以就拉左阿楓上樓搵佢地

未行到房門口,已經聽到阿JUNE的叫床聲:「阿樂呀….大力D!!隊入D….呀!!!好正呀!!!!!!!!」

我同阿楓都聽到臉紅,但又忍唔住行近去聽,行到房門口時,發現佢地冇閂門!!!
我當然會把握機會睇下啦,阿JUNE瞓喺床,阿樂就企喺床邊插,點知望左唔夠兩分鐘,就比阿JUNE發現左

「你個死婆,偷睇?!」

阿樂聽到後轉身,正面全裸對住我

「呀!」我尖叫係因為阿樂條J超黑呀!但佢皮膚好白…感覺上好污糟,好似做左好多次咁

「有膽睇又扮怕醜?」阿JUNE企起身,走黎我面前,雖然我同阿JUNE好熟,但都係第一次見佢的裸體,我覺得好尷尬,退後兩步,撞到阿楓,原來佢一直背住我地,可能係唔敢睇呢

「入黎睇啦,阿楓都入黎啦!等我地教你地做愛啦!」嘩!!估唔到阿JUNE咁開放

於是我拉左阿楓入去,佢周身唔自在,對眼周圍望

「阿楓咁尷尬,不如我地背住你地,女上男下比你地睇啦」阿JUNE提議

「好呀好呀!我地頭先試過,但唔成功呀!等我學下野先!」有真人教學,實在太好喇
<待續>

你地d回應太冷淡了...............
我深受打擊,所以呢篇咁短:smile_13:

回覆 86# 的帖子

你第一次都唔係比我..............仲講呢d

你的素材令人好尷尬...
引用:
原帖由 J-風車 於 2015-10-6 01:41 AM 發表 查看引用來源
我有比素材你嫁 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆