上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-3 20:24 發表 查看引用來源

你明架啦。。。呢下無名之火。。😂😂😂
….個靚女咁enjoy 咁嘅……

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 22:01 發表 查看引用來源

阿吉貓巧多人驚😬
係呀!冇男人鍾意,冇人約我㗎!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-3 23:58 發表 查看引用來源

阿星唔知啦嘛,不知者不罪,某樹😬
你咁乖,又勤力寫故事!又喜歡睇書,博學多才

比幾個 like 你添啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 00:19 發表 查看引用來源

你咁衰,睇完故事又唔覆,又唔睇書,又扮惡

辣嘅女人阿星巧like😬
你又知我唔睇書…..?咁又係,掛住睇你啲故事吖嘛,你間舗咁旺場,好多留言睇,冇時間睇其他書啦

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 07:36 發表 查看引用來源

嘩阿吉貓有冇咁誇呀,阿星唔信囉,睇留言睇下有啲咩啱心水又鹹濕嘅師兄吹水下話?不過啲師兄們又真係好捧場,又有互動,又幫手作詩咁,認真唔話得😬 ...
靠你啦!快啲再update  , 等多啲Ching 入去留吓言,多啲選擇吖嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-4 12:52 發表 查看引用來源

但師妹,有無遇到D無L用既男人,往往配上一個唔想放手又死頂緊既女友呢?個女友會望男人有日改變架喎又。
聽到呢啲case 真係慘爆, 尤其如果個女仔條件唔差。

浪費晒
大把Ching 排隊寵愛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 13:54 發表 查看引用來源

唔同嘅女伴,唔同嘅浪漫,唔同嘅驚喜😬
床上仲有唔同嘅玩法,唔同嘅姿勢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-4 17:36 發表 查看引用來源

床,再玩到廚房,洗手間,廳,……露台添。😝😝
嘩!外國住 house , 仲多地方玩喎,咁好忙呀!體力仲要好好,抱住行上行落

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-4 17:38 發表 查看引用來源

堅,我見唔少仆街配美女,廢柴搭叻女。
搞到我成個邏輯錯晒……😭😵
果刻只會諗,男嘅屋企係唔係好有米?😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 18:13 發表 查看引用來源

住屋就唔敢玩得太過份,費事隔離鄰舍知啦😬
怕吸引埋呀隔離鄰舍過嚟齊齊玩?
小星星似乎多多都應付到喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆