上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
338  1.4m

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-2 12:10 發表 查看引用來源
唔係,佢鼠左上黎,之後又反工
哈哈,咁開心,你個SP真係sweet,但係師姐,你又會過咁啱唔洗返工咁好嘅

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-2 15:36 發表 查看引用來源
哈哈,不過裸睡真係好正喎
裸睡,我都曾經試過,個感覺都真係好正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-2 15:33 發表 查看引用來源

唔使鎖啦,我無提出遮,其實宿舍幾層高,應該玩裸睡裸行裸飲,呢D係香港真係試唔到囉~~~~
係呀,香港真係好難,除非係一個人住,又或者未有小朋友。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-9-3 03:20 發表 查看引用來源
記得呀能者多勞~幫到上司手,升職加人工機會高d
我哋呢啲好難升職㗎,往往要上面有人離職,先有機會上,至於加人工呢,就每年加幾百蚊。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-3 07:09 發表 查看引用來源
咁耐唔見人 去左邊到識仔呀
我都想識到仔,我哋呢啲又老又肥又醜樣嘅C奶,邊會識到仔先得㗎,邊似得miu師姐咁,有個咁正嘅SP喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-3 11:46 發表 查看引用來源

師妹應該係被仔識啦,HAHA.....
你實在太睇得起小女子啦,我都想識到仔,可惜一個都無,所以只係睇你哋吹下水,又或者間中講一,兩句。以解寂寞😔

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-3 17:12 發表 查看引用來源
你頭像張相都好正呀
留係到多D 就會多仔黎搵你
我都只係間中留講兩句㗎咋,我都唔係啲活躍分子嚟嘅,間中有人記得我,已經好好㗎啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-3 17:47 發表 查看引用來源

有咁既事,咁睇黎係小弟我出手既時候啦~~~~
點出手先?

引用:
原帖由 degree06 於 2024-9-4 02:04 發表 查看引用來源
依家好多人移民,可能遲下上面有人移民,到時就機會來啦
有都唔出奇,但我個部門就應該唔會,因為得三個人,所以機會輪不到我。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-4 11:00 發表 查看引用來源

見黎緊打風,緊係玩打風都打唔甩,不見不散果隻約啦,再黎個迫咚,見妳好相與既就即刻去打場羽毛球囉,去我屋企玩貓都得。
打羽毛球?我唔識㗎喎。但玩貓咪,我鐘意啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆