如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
19  10.6k

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-10 06:53 發表 查看引用來源
除了衣著,亦可參考女方跟你溝通時的儀態表情,談話用語等
呢個先係重點囉其實
衣著o既o野可以因為其他原因而有所調整, 同你無關, 但一個女人想同你上床, 佢一定會有意無意俾暗示俾你
應該話就算佢專登唔俾, 只要佢有咁o既諗法, 佢都會有d 小動作唔小心流露出o黎, 睇你夠唔夠細心catch 到

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 11:46 發表 查看引用來源
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦
咁又帶出另一個問題啦: 男人會唔會有明知道對方有意思, 但係又扮get 唔到而最終咩事都冇發生先?

利申我係知道有, 亦遇到過, 不過係想知你地點睇

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半, 出於忠誠同責任感,
亦可能係唔想麻煩, 驚出事惹禍上身, 對對方冇意思, 當下冇mood, 冇準備, 怕尷尬, 怕自己會錯意瘀爆等等?

你地會唔會?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 12:40 發表 查看引用來源

確實係咁。小弟之前個人妻同事幾出位,問過啲曖昧問題(譬如話自己個妹大胸,但自己冇胸,係唔係?)。小弟扮唔識點回應,帶開話題。

雖然後來係有啲後悔。唔係因為冇食佢(小弟唔搞人妻),而係之後佢對我嘅態度改變咗好多,工作上。 ...

唔知點講好, 只係覺得男人有時真係幾無辜...
我淨係諗到兩個字: 賭命
即係簡單d 講呢, 去到呢d 位, 在女性立場送到埋你嘴邊你都要將我吐返出o黎, 真係勁瘀勁無面囉
剛才我自己up 果一埋男人"扮傻" 原因, 有d 其實係好值得尊敬o既, 不過我而家講得出呢句只係因為未曾有事發生
如果真係身在其中, 當面被人拒絕自己o既肉體 (甚至只係單向o既提供服務)
除非佢拒絕得好動聽啦 否則一樣都係瘀爆, 從此好難再用同一個態度同佢相處囉
嚴格o黎講, 男人o既拒絕其實佢完全冇做錯...
果個moment 你o既選擇 i.e. 拎唔拎條 j 出o黎, 真係同用生命去賭一把無咩分別

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 14:07 發表 查看引用來源

更大鑊嘅係,該位人妻查實係小弟直屬上司。

小弟原本同佢幾老友吓(連狗仔個名都係佢改),可能啱嘴形。年尾個performance report又係佢寫。都幾大鑊。關係明顯轉差,始於佢約小弟單獨食lunch,小弟冇覆。佢走嚟用唔太友善嘅語 ...
原來係上司
咁你果陣係咪單身先? 係o既話奉獻一次都要o架啦

(講笑, 其實我認同你做法, 不嬲都唔贊成人做第三者, 感情or 肉體關係上都係,
一剎那快感, 個代價直至佢出現之前你都唔會知道係d 乜, 負唔負擔得o黎)

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 20:12 發表 查看引用來源

女人就係咁反轉豬肚就係屎,自己得唔到嘅嘢就毀滅佢,唔會畀他人得到。佢個仔改咗你個名唔通佢對你仍然念念不忘 掛念至今。
至於你話狗公三不, 一 不叫雞, 非常正確保護自己保護愛侶。  二 不搞同事,講得都非常好,因為唔好 ...
你又唔好咁講
反轉豬肚就係屎... 公平講句, 的確唔少女人會係咁...
自己得唔到嘅嘢就毀滅佢... 人地都未去到毀滅啫

不過真o既, 自動送上門而被拒絕, 對絕大部份女性o黎講真係一件非常非常尷尬o既事囉, 真係會唔開心好長時間,
難聽d 講, 甚至係會覺得遭拒絕相當於受侮辱, 至少o黎講都係被人嫌棄o既一個結果
男性應該都會有吧? 你想做愛, o係你女伴身上摸完一輪之後人地同你講: "妖, 咪搞啦" 咁樣
女人呢個moment o既唔開心, 俾你地多廿倍左右啦
有d 人過一段時間之後會淡化, 另外一d 人好容易將呢種尷尬同唔開心轉化成對對方o既恨

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-11 08:58 發表 查看引用來源

後來佢辭咗職湊仔。小弟好似解脫咗。之前都幾大困擾。想擺脫又擺脫唔到。

我試過話請佢食飯,做一啲曾經好氹到佢嘅戇居嘢,但冇用。

唉,男人都唔易做。 ...
咁你都算係不幸中之大幸, 至少件事已經成為過去
老實講, 如果同樣o既o野發生o係我身上我都會大發雷霆
男人做d 咩可以化解我都答唔到你, 果一刻(以至之後好長o既一段歲月裡) 無論你做咩我都會非常之睇你唔順眼
如果世上再無其實o野令我有牽掛, 包括親人, 朋友, 工作, 同事 etc, 我真會一刀捅死你
俾人拉就俾人拉要打靶就打靶囉, i don't care

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
嘩~~ 估唔到你仲記得
叻仔

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 09:57 發表 查看引用來源

係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到 ...
老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐條, 之後你懂的
跟住跪o係佢前面幫佢解開褲頭... 之後你又懂的

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
Big NO
對長髮男冇乜好感, 唔知點解硬係形住佢地好賤

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:31 發表 查看引用來源

收到...

對於中佬染金毛,娘娘又有咩高見?
中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

刀攞過o黎, 本宮親手斬死呢個仆街!

前往最後回覆