朋友A與我的故事 更新第2頁#54.

收藏  |  訂閱
17  50.9k

引用:
原帖由 愛多手 於 2013-6-15 12:18 AM 發表 查看引用來源
好明顯係食家扮新丁。。。第一次可以頂得順?

我初時都係咁諗XD
不過後黎愈識得佢耐就覺得愈不可思議.因為佢真係乖乖仔黎.
我諗如果正正常常我將佢每日常生活習慣同每日做D咩事講出黎,介紹佢俾D女仔朋友識,應該幾搶手.

引用:
原帖由 一往不返 於 2013-6-17 04:37 AM 發表 查看引用來源
What is the result

個結果就咪就係冇結果囉.哈哈哈.

男友其實就一直都唔知既.冇理由自己走去坦白咁傻仔.
我唔會懶正義咁講一句:唔想厄住佢.

睇戲都有話啦:點解要同我講?我寧願你一世厄我.

又幾岩喎.

引用:
原帖由 宅男VIP 於 2013-6-19 01:15 PM 發表 查看引用來源

咁如果你發現你嗰男友同你一樣偷食,你接唔接受到啊?:smile_13:
如果,如果咋... 你男友有一天知道左而同你提出分手,你會唔會覺得係一種解脫啊?
如果我冇偷食,我會接受唔到.因為我覺得我行得正企得正,自然有資格以高姿態責備佢.
可以我自己都偷食,如果男友都有,接受唔到都冇辦法,自己其身不正,冇資格話人.
兩個揀一個既話我依然會揀男友啦.講到尾就係唔想晒時間又同另一個人捱幾年咁囉

引用:
原帖由 宅男VIP 於 2013-6-20 09:32 AM 發表 查看引用來源
咁你而家呢個正印男友滿唔滿足到你啊?你覺得A係唔係想同你一齊,定係想 no string attached?

滿足就一定唔滿足架喇.佢係屋企時間都唔長.可能一年加埋得4個月咁.而且佢又唔太好性.應該話係如果有時間,佢寧願訓教...
果時覺得A係鐘意我既.佢都講左個心係我度啦.就差在冇講明.佢係個內心好需要人愛既人.所以佢對人好好.渴望有同等既回報.可惜佢投射錯人.之後我地都有講清楚既. 依家冇咩野.

引用:
原帖由 宅男VIP 於 2013-6-20 01:09 PM 發表 查看引用來源

都係唔明...
1. 你男朋友唔生“性”,而A就能夠給你很大的滿足。
2. 既然已經出左軌,1次同N次都係一樣(個人意見,無意教壞任何人)。好地地點解結束左呢段關係呢?3. 樓主你覺得你現在生活(同A講清楚之後) ...
點講呢.我男友以前冇咩錢.我同佢一齊到依家其實捱左好耐(又唔係話好耐既4 5 6年咁啦)幾年前都仲話廿歲出頭,有本錢花時間.捱到今日好唔容易先有安穩既生活,你安逸過,就唔會想番番轉頭,再投資時間落另一個仲未出頭既男人身上.
依家咁樣我會覺得對大家都好既原因係,一係我好在乎A,我希望佢都會有成功既一日同埋會得到幸福.佢係一個好男仔.應該再慢慢選擇.咁愛又唔一定要擁有既.滿唔滿足都只係一時三刻快感,但咁大個人都應該識得取捨.你要KEEP住佢A有性關係,但又繼同個男友一齊即係一腳搭兩船.

如果我仲係單身就梗係會同A一齊啦.但長唔長久就真係唔知.A係果種我十幾歲成日幻想果種男仔類型黎...你都知少女幻想好多時都不設實際.哈哈.依家咁幾好呀.

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2013-6-20 06:39 PM 發表 查看引用來源
A好似我sp 不過我同佢出街會拖手會攬會錫 同樣地佢都係同人分享緊我

我諗真係純粹係鐘意佢冇咁大男人:smile_o05:

引用:
原帖由 宅男VIP 於 2013-6-21 08:46 AM 發表 查看引用來源

但係你嗰方面唔滿足喎。你仲後生。之後嗰十幾廿年你點過啊?更可況你需求咁大... 最最主要係.... 你仲後生,仲有本錢,但係真係要唸清楚... 你條路仲好長,有排行....

http://i1.hk/d/images ...
佢都係因為要工作飛黎飛去好累先懶姐.當你搵夠錢可以安安落落果時,自然飽曖思淫慾XD
你對一個人對耐左都係覺得有D悶悶地架啦.我會咁做可能只因為應該識男朋友既時期沒去試多幾味.....
依家覺得有D唔抵.哈哈哈,你估真係白頭到老果個一定係你最愛果個咩.最愛果個又唔一定係最好力水果個喎.冇100%保證架喎.

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-6-21 09:45 AM 發表 查看引用來源

時間,真係感情最大既敵人
老老實實真係一生一世果D老夫妻係幾令人敬佩,因為如果要咁多年都從一而終,
中間兩個人要抵擋幾多誘惑,雙方要互相信任到咩程度先做到?
不過你話同A既事,收埋係心當個回憶算數.

前往最後回覆