上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
144  473.2k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

又騎劫一下先,哈哈!

Emily 卻愈磨愈痕,自己亦好想爽下,遂將濕滑鮮鮑送上Sam 咀邊,一手捉住老公個頭,自己上下磨擦老公個咀,此時間, Pinky 口中軟屌亦已回復八成狀態,,,

Sam諗比佢2姊妹不停圍攻吾係辨法,再咁射法命都冇!於是反客為主,坐起身。命令2個狗仔式爬底,2隻超濕嘅鮮鮑就出現。Emily因為生過小朋友,比較肥大肉厚,但鮑汁更多。Pin ...
有你呢位快寫手Ching 參與創作 真係冇得彈 👍👍👍 寫得好 👏👏👏

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

多謝鬼手兄開放呢條接龍,
狗尾續刁一下:

Pinky見機會難得:姊夫,快d狗仔式咁插入來啦,家姐未醒,快d吊我!
其實剛才比姐夫咁玩法,Pinky 自己已經痕到瀨尿,Sam 一插入個爆水肉洞後,佢就自動波,用左零至一百祗兩秒九嘅速度向後撞尼換取快感, Sam 亦好少理,已經出左三次,敏感度大減,索性差起條腰任佢發揮,自己順便回一回氣。
須彌,pinky 都已經un 左十零 ...
真係寫得好 百花齊綻放 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 06:38 PM 發表 查看引用來源

后欄中伏🤣🤣
咁重口味!?呢個平行宇宙嘅 Sam哥已中途轉基。。。后記變左hehe故。。。哈哈
最緊要大家開心 ... 我都度緊我個 3 p 既版本 hehe 😜 

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-30 04:06 AM 發表 查看引用來源
收左線後..Pinky又去倒酒飲.. 
Sam : 你都幾鐘意飲紅酒喎..不過..唔好飲咁多住啦..一陣真係貓左..唔識講對白呀..
Pinky : 姐夫..其實你黎韓國前有冇J過我架..he he

Sam : 做乜問埋呢d無聊野呀...
Pinky 隻右手又手多多咁搭落我條野度.. : 有冇姐..he he

我條野又比姣e仔捉住..上下咁chop..真係爽到爆..我就像食左誠實 ...
兩姐妹..左右夾攻我..夾手夾腳咁脫左我件上衣..我露出左平日有操開既建如岩山既胸肌..佢地左右咁用手指去劃捽我粒..乳頭..跟住挨個咀埋去..一齊咁啜我粒Lin..粒Lin被啜到..攪到我又痕又癢..

我終於忍唔住發出左.. : 唔.唔..呀.呀.好過引呀..

跟住..佢地各伸一隻手好合拍咁..脫左我條雪褲..兩條衰妹姐..用手隔住去練九我條大撚..最後..一齊咁拉底左我條內褲..我條勁大賓周..兇兇巴巴..咁向住對親姐妹耀武揚威

我老婆用手係咁chop住我條野 : 老公..唔好男女男啦..以後..你想點我就點啦..好唔好姐..
Pinky隻手就玩我個大春袋..輕輕咁練來練去..逐粒波子咁..去搓..重加把口幫家姐 : 姐夫..唔好男女男家姐啦..最多以後..我同姐妹成日陪你玩3P囉..就算我識返男朋友..我都繼續同你玩..好唔好呀..唔好再男女男家姐啦..

我其實內心勁high..不過盡量唔表露出來..仍然扮男女男 : 睇下你地表現點先啦..
Emily為左想爭取表現..啜多兩下我粒Lin..慢慢咁啜落去..舔住我六夠腹肌..去到我肚臍..係咁舔啜..最後..個咀..含住我龜頭..係咁啜..

我心諗平時保守既老婆..原來收收埋埋..含撚技巧..竟然咁高超..呢度舔下..果度啜下..姣眼上望..又會吐啖口水..落龜頭潤滑..下再啜..原原全全..就係AV高級女優..既含啜技巧..

oh my God..條撚比佢係咁吞吞吐吐..下下深喉..又白哂眼咁..一副淫賤不能移既..西樣..我內心不禁講左句..吊你老味..結左婚咁多件..幫我含既次數..十隻手指都數得出..扑佢個臭街..原來..佢係含撚高手..呢d咁高超既技巧..冇keep住跟本就唔可能保持到..條衰婆..一定結婚..後..不停比綠帽我帶..我諗到呢點..我真係火都黎..老婆..安全樣..安全身材..可能仍然有佢既市場..成日睇d網上d咸濕討論區..d..人成日pose d 食人妻既炮後報告..我老婆..一定就係其中既人妻..去人地既安全屋..係咁比人任扑..越諗越火滾..

我再忍唔住咁質問我老婆 : 你條衰婆..嫁左我後..有冇偷食..
老婆比我問到口啞啞..佢大概知道..佢高超既含撚技巧出賣左佢..眼神唔敢直望我..

Sam : 唔出聲..我當你默認..扑你個臭街..我碌大撚..餵你唔飽咩..
我突然把老婆成個拉上來..大力粗暴咁..扯開佢件浴袍..Pinky..知我想點..係後面幫手脫我老婆個bra扣..老婆對大奶彈出..我即大力咁渣落去

Sam : 其他男人..係咪咁渣你呀..貪你對奶大呀...

我跟住室個頭去..狂啜老婆粒lin..啜到習習聲..老婆粒lin啜到飛釘..我重要痕痕地咬佢d乳肉..咬到現哂紅牙印..
Emily : 老公..對唔住..呀..我..係..有..同..其他..男人..sorry ar..我唔知點解..唔想破壞係你心中既..純情..形像....sorry ar...老公..願諒我..

我大力咁拉住老婆條白色底褲邊..大大力咁扯爛..掉到sofa邊..Pinky知我想點..由後咁握住我條大撚..扶住家姐上身..幫我隊條野入條淫西..Emily度..

Emily : 呀。。唔。呀。。唔。。

Sam : 你條淫西..今日我就屌撚爆你..平時係我臉前扮哂純情..原來你係天性淫賤..成日叫你幫我含..又話污穢..又呢樣又果樣..推三推四..係出面就..舔到其他麻甩佬爽到震..仆你個臭街..插多幾下..玩下花式..又吹三四..叫我快d..出精..比出面人騎就..乜撚花式都比人玩..叫人耐d.插你深d..啦..一定係..

Emily : 呀。。唔。呀。。唔。。老公..我唔敢啦..以後你想我含..我就含..你想我扮狗毑比你騎就騎..你話點就點啦..好冇..唔好..男女男我啦..老公...

我狂插..不停咁下下大力咁隊..條撚前所未有既兇惡咁..好似想姦撚死老婆咁..巨龜頭..下下搏命狂隊花蕊..

Pinky亦係呢個期間..脫個一絲不掛..一副美不不可方物既..靚body..慢慢咁挨埋我度..
Pinky挨埋對大奶落我臉度..乳頭嬌艷欲滴 : 姐夫..唔好咁男女男..

我個咀忍唔住出啜Pinky呢兩粒美乳..下面..就仍然狂吊Emily..上面溫柔..下面粗暴..我用..太極..又柔又剛..咁3P呢對..天生係男人既恩物既淫賤親姐妹. 真係爽到震..內心亦慢慢咁..放下..邊個女人唔係想係老公面前維持一個好形象..邊個女人骨子裏..唔想比男人..徹頭徹尾咁..盡情咁淫慾.

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-31 11:50 AM 發表 查看引用來源

好情節,有小小強姦 feel, 寫到 Emily有偷食,我后記想寫Sam哥玩4p, 5p,用咸濕脫衣德州撲克做開場。
好 ching 寫快D 寫多D 寫勁D 寫到精液滿瀉 😁😁😁

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-31 02:03 PM 發表 查看引用來源
鬼手兄來一場周末好戲吧
下個週末啦 🤣🤣🤣

Sofa度砌始終唔係咁方便..我突然把我老婆成個抱起..龍舟掛豉..咁抱住咁屌..住入房..跟住成個把佢吊落張supersize大床度

Emily : 呀..呀..老公..呀..呀..我知錯呀..呀..呀...
Sam : 你個淫西..諗起你比其他男人吊..我就谷九氣..扑你個臭街..今晚我就要你..比我扑到跪地求饒..

Emily : 老公..我知錯啦..你想點吊就點吊啦..
Pinky 跟住入來上埋張大床度..

我示意Pinky壓落去家姐度..四乳雙磨..我慢慢咁再壓落Pinky度..Pinky同Emily都開始酒氣發作..全情投入..佢地姐妹互相咁鍚鍚..兩條小舌係咁互啜..香汗淋漓..係張大床度..黎個真真正正既姐妹丼..

我捉住條沾滿老婆西汁既大撚..就對準e仔個靚西口..就大力咁拮入去..手握住Pinky個密桃臂兩忽靚肉..出力咁練下練..碌撚自然插到..扑唧..扑唧..咁聲..

Pinky忍唔住咁停左咀佢家姐..不停咁忍唔住咁發出左..野獸..在激烈交合既..呻吟聲 : 呀..呀..姐夫..你好大呀..呀..唔好呀..比你插爆..啦..姐夫你..好勁呀..

Emily係最三文治最下那層..聽住妹妹..不停咁享受主老公既抽插..下面個西口..感覺到極度..空虛..忍唔住咁向老公求吊 : 老公..我好熱呀..我下面塊西好痕呀..求下你..快d..吊下我呀..我好想快d心你吊呀..

Sam : 你條姣西..求我呀..我偏唔吊你住呀..我要你聽下你親細妹..點樣比我吊得..幾咁冧幾咁爽..he he

Pinky : 姐夫..你唔好咁衰啦..剩係吊我..吊下家姐啦..你唔吊佢..佢咁淫..一陣可能走去其他男團友房比人吊架..

Sam : 你條衰婆..你再敢試下..出去比人屌..我就扑撚死你...
Emily : 我唔敢呀..老公..求你快d..吊我呀..我下面好痕呀..快d..吊下我呀.

Sam : 你條撚西..唔撚吊你..都唔安落..
我抽出屌Pinky條撚..沾滿淫水..既大撚就向下搵老婆個滴住淫水既西洞..就成條咁拮入去...

Emily : 呀..呀...好正呀..老公..快d..入深d..大力d..
Pinky : 姐夫..你大力d..吊條淫西啦..唔係..佢又走去搵男人架啦..佢天生性慾好強架..

Sam : e仔..你又知..
Pinky : 因為..我係佢細妹..我都係..成日諗住..比男人吊..

Sam : 你兩個飲完酒..真係出哂真性情..我今日就要餵飽你呢對淫慾姐妹花..
Emily : 老公..大力d..我要呀..我要你餵飽我呀..

Pinky : 姐夫..唔好剩係吊姐家啦..我下面塊西又開始痕呀..好想你拮入黎呀..
Sam : 好..我就黎招..梅花間竹..上下拉弓..輪流咁咁..吊..你對淫賤姐妹花..

我於是上插Pinky幾十下..就拉出..下隊Emily幾十下..聽住姐妹輪流咁..呻吟..求吊..係張supersize 大床上..享受著每個男人夢寐以求既齊人之福.

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-3 12:32 PM 發表 查看引用來源
樓主,可以考慮下加個男團友角色,然後sam哥朦住Emily 對眼,吊吊下之後男團友突入,但係Emily 仍然矇在鼓裡,之後sam哥就同pinky係傍邊一路玩又一路做觀眾睇男團友吊Emily,,,,又或者sam哥同兩姊妹不可告人既關係無意中比熟女導遊知道左,之後就用黎威脅sam哥,要sam哥服侍返熟女導遊。。 ...
我幾buy 你既 idea ... 加入團友及那個成日講咸野個風風騷女導遊 🥊🥊🥊😍😍😍👍👍👍

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-4-7 09:52 AM 發表 查看引用來源
周日早餐正, 不如加料整埋brunch
大哥 ... 唔好咁心急... 家下先 day one 有排小呀 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-4-7 10:35 AM 發表 查看引用來源

極度淫亂,寫得好,2姊妹咁大食,sam哥頂吾頂得訓架,之前比咗阿妹食,我怕佢。。。哈哈
Gordon 兄 你快D接住落 平行時空版本 各自各精彩 🥊🥊🥊 不同版本 更多 fun 🎉🎉🎉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆