上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
144  473.2k

引用:
原帖由 eddie01 於 2019-3-10 03:45 PM 發表 查看引用來源
食得招積,住得舒適,小得出色!👍
屌得出色 勁多精液 e仔飲精液 今晚碌九真係超直 🤣🤣🤣

Sam : 咁爽就唔好比佢停呀..

雖然, 我有對勁粗壯既臂彎..但我抱住姣e仔玩掛鼓..抱左上百下後..我雙手都有點累..我慢慢咁放返e-仔落地..再抱住佢鍚左幾下佢塊臉脥..

就引導佢雙手爬埋玻璃窗..我由後咁扶住佢條小蠻腰..小e仔當然知我想點玩啦..佢個蜜桃臀翹下翹下..真係睇到都忍唔到手..我即時用雙大掌..

左右握住兩邊嫩肉..練呀練呀..Pinky即時比我練到e嘩鬼叫..
Pinky 扭哂pat pat : 姐夫..你好丫丫呀..渣人屁股..看到人家..又酸又軟呀..

我得意地笑哂口 : 勾引姐夫呀..個pat又白又嫩..重係到扭來扭去..要罸你
Pinky 扭轉頭淫淫地回望我 : 唔制呀..我咁乖..做乜要罸我喎..姐夫..你蝦我..我話比家姐聽..

我用左右兩手拍打Pinky屁股 : 好呀..你話比你家姐聽..睇佢知道你勾引我..佢會點處理呀..打到你屎忽開花先得..扭屁股..勾姐夫..
Pinky 內心感到無限興奮..被大力拍打下..發出性興奮既呻吟聲 : 呀..呀..哎呀..呀..唔好..呀..呀..姐夫..呀...呀....好....正呀....

我越拍越大力 : 真係估你唔到..你天生淫賤..鐘意比人虐待..he he ..我就比你過足引啦..
我用手拍到Pinky個 Pat Pat..左右都現哂粉紅..紅印..真係睇見到high到震..我見打得咁上下..改為握住條大撚..當條警棍..咁打落佢個pat度...

Pinky 被我條火熱鐵棍係咁拍打佢個 Pat Pat 下叫到聲嘶力竭 : 呀..呀..吊我..姐夫..吊我..入我..姐夫..比我呀...

我勁得意忘形咁道 : 求我啦..求我吊你呀..你跟住我咁講..我個西好痕呀..姐夫..求你用你條撚大力咁吊我呀..我係狗姆..我要你騎我..同我交合呀..

Pinky : 唔..唔..呀..呀...姐夫..你超賤呀...
Sam : 我係咁賤架啦..你唔求我..唔咁講..我唔吊你架..he he

Pinky難忍西痕終於屈服 : 我個西好痕呀..姐夫..求你用你條撚大力咁吊我呀..我係狗姆..我要你騎我..同我交合呀.

我好撚興奮道 : 果然夠淫賤..姐夫.鍚哂你..就送條大撚入你妹妹咀..he he..
我握住條大撚..就拮入去e仔個姣西度..拍拍拍..咁拮入去隊隊隊..狗仔你隻姣e仔..

Pinky : 呀..呀..吊我..呀..呀..大力d..呀呀...好呀..比你吊撚爆啦..好high ar 好爽呀...

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-3-12 08:57 PM 發表 查看引用來源
超正, 好好睇, 等Sam哥, e仔, 老婆大串燒!!
姐妹大串焼 🔥🔥🔥 師兄呢一句 好引人入性 😍😍😍

引用:
原帖由 eddylun99 於 2019-3-12 07:15 PM 發表 查看引用來源
玩到貼埋玻璃窗,跟手仲唔爆埋菊:smile_40: 
爆菊花🌼🌼🌼 諗起都...忍唔住笑左出來 🤣🤣🤣

我彎住條腰..成隻狗公咁..不停咁Un上Un落..看住自己條粗大既撚..不停咁抽插著隻狗姆似的姣e-仔..d西汁四賤..真係爽到震啦..

我大脾不停咁撞擊著姣e-仔既pat pat..拍拍聲..加上..姣e-仔被插到既唔唔..呀呀..聲..佢雙手滲住汗係玻璃窗..撐上撐落既..gi gi..聲..

係呢個充滿暖氣既酒店房..奏出一遍又一遍既淫蕩樂章..Pinky巳經被插到腳仔軟哂..佢全身泛力支撐..我慢慢把佢成個抱後..成個慢慢咁按佢落地..

佢爬左係地下..成隻狗咁跪底..我扶住佢pat pat..我地如一對狗公狗毑..淫賤地瘋狂交合..成間房都充滿..淫液汗液發姣既味道..姣e-仔被屌到軟哂...

我見佢成背汗..佢反下反下白眼..大聲淫叫到聲嘶力竭..即將進入高潮..我感覺佢下面..不停咁抽搐..係咁夾實我條野..好撚正呀..佢塊西夾到我條撚實一實..

好似個鯉魚咀咁..真係爽到我就快震啦.. 我同e-仔差不多一齊黎高潮時..

我個條雪褲袋度..個電話不停咁响..真係歡樂時光..過得特別快..又係時候講886..望一望錶..原來玩左成半粒鐘..

我塊臉驚驚青青..條野即時軟左.. : 扑街啦..我老婆打黎啦..點算呀..點算呀..點算呀..

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-13 04:39 PM 發表 查看引用來源
森哥唔使驚,繼續更新先xd
好燃驚呀 😖😖😖 點算好 ! 點算好 !有冇 Ching 有計仔點拆落去 😅😅😅

我雖然巳經軟下來..Pinky卻係呢一刻黎左另一次高潮了..我條軟撚被佢既汹湧氾濫既淫水..沖出左佢個桃源洞..

Pinky心身靈完全沉醉左高潮中..仍然回味剛才被征服既感覺..嬌喘連連..攤左係地下..
我拖住條軟撚..連忘拎起褲中電話...口震震咁講: 喂..乜..事..呀..

Emily : 老公..乜攪咁耐呀..食完未呀..
我見老婆講野冇咋型..個心當堂定哂..淡淡地道 : 攪左有幾耐喎..半粒鐘.食左一陣姐..

Emily嗲聲嗲氣 : 快d返黎呀..老公..阿女訓左啦..你快d落黎啦..
老婆咁樣同我講..我又點會唔知..佢想我落去陪佢.. : 得啦..得啦..吹三吹四..一定落黎你就知味道..

Emily笑咭咭 : 老公..快d啦..我今晚好想要呀..
我聽電話時..Pinky回左魂..穿返好d衫褲..坐左係sofa煲緊事後煙..一副大滿足既樣子..

Sam : 好啦..我食多一飛就返落黎..
Emily : 我想同阿妹傾幾句

我拎個電話比Pinky : 你家姐想同你傾幾句喎..
Pinky接住個電話 : 家姐..乜事呀..

Emily : 阿妹..佢食多一飛..趕佢走啦..唔好意思..攪左你咁耐..
Pinky : 傻啦..家姐..姐夫咁好..請我旅行..比佢攪一陣..又乜所謂呀..

Emily : 好啦..咁早抖啦..
Pinky : 好啦..88家姐..我趕佢落黎..比你搾乾佢..he he

Emily : 阿妹..你真知我心..he he 88

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-3-14 11:53 AM 發表 查看引用來源
叫E仔啜乾凈先好番房,以免老婆一開門就含
多謝師兄意見 果然夠細心 條野沾満汁 好易被發覺 👏👏👏

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-3-15 02:32 AM 發表 查看引用來源

語帶相關
四乳連心
妹妹頭圍
姐姐狂砌
師兄好文釆👍👍👍 先鋤細妹...後砌家姐...姐妹雙收...淫樂無窮...🥊🥊🥊 

Pinky : 唉!姐夫. 呢度要散場!he he .
Sam : 未完場..就散場..你就飽飽..我還想呀..

Pinky 走埋我度鍚我一啖臉珠手摸住我條又開始扯扯地既大撚 : 冇計啦..我都想繼續架..但係..你有計咩..
Sam : 你家姐..都唔知今日做乜春..突然咁想要..平時我地巳經好少做架啦..

Pinky : 唔係掛..乜家姐咁哂料..不過..唔緊要..家姐唔幫你解決..我幫你 he he..
Pinky : Superman姐夫..你真係好勁呀..我頭先好快就比你攪到黎左兩次..

Sam : 你個淫e仔..真大食..但我鐘意..
Pinky : 女人唔淫..男人唔愛..he he..

Sam : 家下我愛你多過你家姐..he he
Pinky : 你快d落去啦..佢今日可能淫過我呢..

Sam : 佢點淫..我呢刻都係愛你多d喎..
Pinky有點依依不捨..手慢慢咁放開我條火紅巨龍 : 你著衫啦..唔係家姐..又打黎啦..

Sam : 好啦..我就落去睇下佢今日淫d..還是你淫d..
Pinky 突然回想返以前既往事..好斬釘截鐵地過左一句 : 一定係佢淫d..我敢肯定..

我聽到Pinky講左呢一句話..覺得佢一定知道一d關於佢家姐以前既野..而我被蒙在鼓裡既.

我試探地道 : 你家姐淫極咪最多叫我執多佢兩制..唔通佢會肯玩3p咩..
Pinky 突然間彈出左一句 : 3p..你肯..我肯..佢會唔肯..佢以前都試過啦..

Sam : 你講真架..你同你家姐..以前..試過同男人..
Pinky 點點頭:不過好耐架啦..果時佢都未識你..

我突然間好妒火中燒..心中暗罵..估唔到我取左個淫娃..仆佢個臭街..但係..佢同其他男人做..都係結緍以前既野..
我又點怪得佢...

Pinky : 姐夫..你咁勁..你肯..我肯..佢一定肯..我話既..

聽左淫e仔呢句話...我竟然有點心動...既然佢姐妹以前同過男人3P...咁我無理由...咁撚蝕底...唔黎架..
..姐妹丼..果然係每個男人夢寐以求既..渴望.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆