上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  154.3k

咪要行返轉頭,冇買呀。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-12 08:19 PM 發表 查看引用來源
去完有無跟手買番張六合彩。

加價,諗住以後吳幫襯走都得。
and 四妹重未加價。
引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-9-12 10:54 PM 發表 查看引用來源

今日食晏我個同事落去新記,話玩左唔夠半粒鐘,埋單話百五唔夠,要兩舊,我同事xzy佢話間間都舊半仲要足鐘,跟住唔理咁多走人,返黎同我講話唔會再幫襯依間。

好多街坊幫襯,小左我地有冇影響呢。
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

呢間野唔好去la,的人又無禮貌,做乜都趕住趕住,當周圍都客似雲來,佢地無人到要出來拉客就知咩事。

點應付老虎。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-9-13 02:29 PM 發表 查看引用來源
五日都做大個仔
透支了

四妹起初出現呢個貼時有師兄話頂吳順佢個樣,我就話吳靚但我可以接受,純係個人觀感,舉告各位師兄,吳好睇過之後馬叉我地報導失實。
引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-9-13 04:12 PM 發表 查看引用來源

師兄千其唔好咁大期望,
記得有一次有pm友話4妹個look咁刀講到咁正,我就孖差返佢,咁既地方同價錢想點呀

半年前玩到冇癮,一入去就 part 2,搞完就希望你走。:smile_39:
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 05:04 PM 發表 查看引用來源

周圍都係百五六,的囡都唔會炸型,新記而家根本無生意既,我早輪去親都係得我一個。。其他廉打開哂無人。

四妹算講得下,你信吳信我同女神三吳識七可以講足個幾鐘。樓主重犀利,講足年幾!:smile_30:
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 05:34 PM 發表 查看引用來源

我覺得可以接受wo,唔講其他,起馬四十五分鐘裡面,傾計既過程都覺得舒服!好過有的女串串貢,講野又虛偽到死。

現實的講,比幾多錢先!

就算我搵新囡都係呢個數,百五六,被二百就吹埋。
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-14 12:23 PM 發表 查看引用來源
其實現在公價係唔係都仲係百五百六,而家細佬去d未去過的場,都叫我俾二百齊頭。:smile_45:

如果仲係百五六,仲可以剩返四十食飯。:smile_44:

二哥好,用鴨屎好麻煩,時得時吳得。
引用:
原帖由 君二哥 於 2013-9-14 01:16 PM 發表 查看引用來源

多謝寡佬兄關心,
鴨屎上吾到,又吾想用公司部腦上.
所以味好間吾中先上黎望下.:')
各位師兄午安

搵返野做都好既。
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-15 12:41 AM 發表 查看引用來源
今晚去左四妹度,但唔係搵四妹。:smile_34:

好彩仲係百五。:smile_30:

四妹著左條橙色裙,以前做過一次。佢把聲都幾“鄉下”,原來佢有個仔想搵野做。:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆