上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  153.3k

三哥教落,有精可以去到百頁。
引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-24 09:23 AM 發表 查看引用來源
骨摩玲!
各位ching,係時侯開第十版啦!

午安。你係七兄。
引用:
原帖由 華仔去偷歡 於 2013-8-25 01:12 PM 發表 查看引用來源
三哥, 二哥, 深井兄, 單身兄, 各位師兄 早晨~~~~~
老虎好似發現左我正身,所以都是開個新A/C安全點~~~

有印象,用電腦手機都會留低蹤跡,小心!
引用:
原帖由 華仔去偷歡 於 2013-8-25 01:33 PM 發表 查看引用來源
唔係唔係~~之前POST過唔多~~~K字頭話行到落湯雞果個

公司電腦,你吳怕被 IT 捉!
引用:
原帖由 華仔去偷歡 於 2013-8-25 02:03 PM 發表 查看引用來源
所以用公司電腦~~~加新A/C

有 IT 仔好系,公司機我只做公事 AND 睇下新聞咁啦。
引用:
原帖由 華仔去偷歡 於 2013-8-25 03:17 PM 發表 查看引用來源
呢到佢地唔捉~~~~不過唔知點解呢期公司解禁,咩到去到~~~
PS.唔好睇佬細見到上網就無事^^"

停機窗位對正大街,射高的都見到噴泉!:smile_30:
幾次買完六合彩見肥 C9,佢吳蘇我。:smile_13:
引用:
原帖由 OWEN312 於 2013-8-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

我反而見到個好cool 既

各位師兄早晨,今日我最早。:smile_34:

幾誇都有!:smile_30:

今日條街好熱,又多差佬,吳知係咪被淋到屎呢個蘭花系燒著,無面被!:smile_39: 立即要走!我就乍乍弟弟睇下有冇爆呔吳走住等佢地走啦,下,等埋我睇完一定要我走。:smile_45:

我會繼續,直至呢個貼死亡。
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 03:59 AM 發表 查看引用來源
小弟有個建議,不如唔好再開post討論落去,反正來來去去活躍既得幾個人傾,你地大家pm咪得!人家都要搵食,有大有細要養。
咁樣其實唔係咁好,人怕出名豬怕肥,變相打爛人飯碗。好多都係新移民,只不過住係附近的唐 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆