上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  153.3k

收到。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-17 02:25 AM 發表 查看引用來源
另小弟勸告各大師兄勿俾料其它人,小弟老地方資料,:smile_44: 因收到消息,老地方有good人探訪,呢輪吾好出report.及最好小提、吾係盞大家冇得:smile_47: 上次去完,我冇出報告,另已提大家低調,各大師兄執生:smil ...

而家吳係咁多人鐘意打風!我有著數就冇所謂。
引用:
原帖由 chargeurs 於 2013-8-17 09:30 AM 發表 查看引用來源
打完風要清理幾日, 想玩都無力

個款似,齋按吳出火,有九成係,呢的係囡囡既經驗。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-17 12:50 PM 發表 查看引用來源
就係後者:smile_44: :smile_39:

可能被其他師兄搞濕:smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 hingota 於 2013-8-17 02:37 PM 發表 查看引用來源

係就係,不過週時俾鱓蘇蝦仔飯攪到身又濕,脇又濕,鬼咁狼狽。

有日係北河街街市直去到果間浴室街口,見到兩條浴花,我小呀,係後面睇九都直哂,白色貼身短身一件頭,有腰羅細長腳白滑,咁呠呠佢趕係佢地前面,係倒後鏡睇,嘩!噴血!

呢幾次行過都見有人飛繄髮,係真飛髮搞到我吳想入!
引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-20 09:03 PM 發表 查看引用來源

而家真係唔見。紋身英出各姣,之前有個ching講過叫出去打牌既情況。

WHAT'S THE FUxK !刁黎露毛,影銀到咪香!:smile_19:
引用:
原帖由 fu6 於 2013-8-20 10:04 PM 發表 查看引用來源
E街灣位!:smile_44:

離手撕雞較遠個間就係吳係咁多人頂得順,我都係幫襯左一次,被個波引左入去。
引用:
原帖由 fu6 於 2013-8-20 11:51 PM 發表 查看引用來源
不過話時話,我幾次經過都係過門而不入,入面的確幾重口味:smile_13: ,真係無個岩我,如果有得罪請見諒!

上個星期同今個星期都吳得閒冇落,好在。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-20 10:31 PM 發表 查看引用來源

影到就大寕樂。

三哥,馬交友係咪汁左,今日見拉閘。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-21 04:02 PM 發表 查看引用來源
遲下睇電視就知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆