我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
37  60.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 10:06 發表 查看引用來源

我我唔知師兄有冇睇過上面所講,其實嗰條狗公為咗扑佢真係嘥咗幾年時間好同多好多心機,到最後我老婆一時畀佢撩起咗,貪新鮮刺激先畀佢屌到,其實係蠢
我老婆做秘書嘅,佢係好注重衣著甚至underwear,平時返工唔會太性感, ...
返工著短裙有幾短先?高踭鞋有幾高先?可以比人感覺好唔同

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 13:30 發表 查看引用來源

同意你講嘅師兄,結咗婚咁多年平時生活一定平淡咗,但係我同佢之間嘅性生活係愉快滿足嘅而佢又唔係食唔飽,你話貪新鮮刺激或者想試下,一次半次大家唔知咪算囉,但係繼續落去係好蠢好唔應該,隨時家散人亡 ...
明白你想法,我唸你吾介意老婆偷食,只係介意佢投入太多時間同感情落一個人度

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 12:46 發表 查看引用來源

佢咁多年都係做秘書嘅,所以一定有化妝返工,啲短裙只係膝頭上兩吋有時會短少少,當然有貼身或者a字裙但係一定唔會係嗰啲人坐低就睇到底褲嘅style,為咗靚經常都有著絲襪多數都係透明肉色或者黑色(好正常嘅選擇)固然你問 ...
聽你咁講已經覺得你老婆咁樣著返工已經好正,一定大把同事同客人全身打量

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 21:31 發表 查看引用來源

分享多一張素顏,照鏡時候影嗰時肥啲
都唔肥呀,呢啲身形先正,太瘦冇左女人個種肉感

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 22:30 發表 查看引用來源
我記得應該係旅行嘅時候未化妝換衫影佢嗰時應該35d 26 36,佢仲話自己肥咗好多,之後走咗去做瑜珈
呢個直頭係魔鬼身材點會肥,應該去做下gym練下腹同蜜桃臀,到時前突後突,葫蘆身形

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:07 發表 查看引用來源

近期佢鍾意趷高啲個籮柚,我擘大隻腳喺後面插佢,可能咁更加容易磨到佢G點,同埋佢係多水多汁,咁樣插大家都舒服好enjoy,而且又可以揸到佢對大波波
咁佢妹妹入面有冇收縮夾下夾下你賔賓州

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:27 發表 查看引用來源

佢妹妹係比較緊窄,入咗去已經有套緊你嘅感覺,當你屌到佢好high嘅時候,你條賓週會覺得好似畀佢妹妹啜下啜下咁(好似畀佢含緊咁)一個唔小心好易出嘢特別係佢練咗瑜珈之後,呢一種感覺係強烈咗 ...
就係呢種感覺,瑜珈術有料到,你哋有冇用套做?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:53 發表 查看引用來源

有時又有時冇啦,安全期咪冇用囉嗰種啜吸嘅感覺佢未做瑜伽之前都有不過做咗瑜珈之後係強烈咗
因為做運動係會增加某種激素,令到特別想要,所以做時會容易high,男女都係咁

前往最後回覆