上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
224  317.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-17 19:04 發表 查看引用來源

你覺得佢呢個look好淫?上次佢就係著呢套衫喺街畀兩條麻甩佬跟住尾喺度撩,話佢大波加魚網襪好淫,真係想姦佢,嚇到我老婆即刻走返出多人嗰啲地方
係咩地方先?我又吾覺得淫,只係覺得好sexy好吸引🤩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-18 14:46 發表 查看引用來源

老婆走光了🤫😆
走光吾係焦點,黑C靚腿先係🫢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-18 16:09 發表 查看引用來源

多謝欣賞,有啲師兄話呢張正喎
可以成條腿形睇晒加高踭鞋,當然正啦😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-18 17:27 發表 查看引用來源

多謝師兄放多張老婆黑絲
呢張真係引死人呀,拉開底底就可以抽插一番😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-18 20:37 發表 查看引用來源

佢咁著趷起個籮柚都係想我插爆佢啫😆琴晚佢放工返嚟唔知做乜嘢咁痕,連高踭鞋同裙都未除,就要我扑佢,我見佢咁姣咁淫咪插到佢呱呱叫餵飽佢囉🤫🤭 ...
呀嫂真係識玩,特登高踭鞋同裙都吾除,就係想你大大力扑佢,返左成日工下面又咁有反應,未又未沖涼一定淫水味好濃😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-18 22:56 發表 查看引用來源
琴晚佢真係唔知做乜嘢喎🤫一番嚟入到房除咗件西裝褸除埋裏面伴t卹,成對大波彈出嚟,跟住叫老公揸我,我見佢咁淫就喺後面揸住佢對大波,佢已經好好反應反手揸住我條嘢喺度chok,跟住捉我隻手摸佢下面,嘩屌呀!!一摸已經濕 ...
嘩,好正呀,佢當日返工係未見過d咩型男攪到佢咁有需要🫢,食完飯夜晚仲有冇扑多次呀?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-19 08:01 發表 查看引用來源

我真係唔知嗰晚佢做乜咁需要喎?嗰晚一次咋🤭今晚我仲約咗紅顏出嚟飲嘢🤭唔好淨係分享老婆分享下紅顏對腳🤫
緊係要分享多啲,紅顏好似清減左d

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-19 08:35 發表 查看引用來源

舊相嚟㗎不過佢對腳一向都幼㗎啦,加埋啱啱呢幅相咪顯得對腳更加幼囉,你睇佢下面嗰隻腳就知㗎喇🤭
太幼又唔係太好睇,都係呀嫂個條腿岩我口味😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-19 09:15 發表 查看引用來源

你都係鍾意啲成熟啲嘅口味,不過紅顏對腳都唔係太幼嘅🤭👇🏻紅顏對腳🤭🤭
你真係明我心意,年輕開始已經中意成熟型,加上懂得打扮真係殺死人,反而個様吾使好靚😁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 09:06 發表 查看引用來源

講真我一個星期平均同我老婆三至四次,有時又要同sp同紅顏(其實個個都大食),真心講邊度有時間去畀家姐🤭
有啲師兄話鍾意我老婆著黑絲,不過佢對腳真係比以前肥咗d,唔係吹水🤫
雖然有肉地係好屌🤣 ...
一d都唔肥,仲非常適中,靚腿👍🏼👍🏼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆