小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
10  49.7k

中間隻肥手指更系你啦..重駛問..:smile_o01:

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2011-1-10 12:13 發表 查看引用來源

就係甘樣 設計先至吸引.
影呢睇睇.
完全唔著無甘吸引同無神秘感, 有時候 若隱若現先正.:smile_o05:
你幾套戰衣係東門買既,,:smile_o01: 又平又靚,
我都鍾意紫色.:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 13:51 發表 查看引用來源

唔係丫.....我係東門買家:smile_o13:
系咪我一早估中邊隻手是你呢..重未開估...
有咩獎品?:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 14:34 發表 查看引用來源
你估係邊隻話???
中間隻手系你..早就估左啦!:smile_o01:
21# 發表於 2011-1-9 17:58  只看該作者      

中間隻肥手指更系你啦..重駛問..:smile_o01:
自己睇啦:smile_o01:

我唔敢想咁多啦..求其著套戰衣比我睇睇好了....
個吻都想要,,但太多人排隊啦..唔知使唔使排到尖沙咀呢?:smile_o09: :smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 18:46 發表 查看引用來源

邊有人要:smile_o05:
你沒人要?唔通係外星人?:smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 19:19 發表 查看引用來源
唉....心情極度低落 :smile_24: :smile_24:
男人係咪真係唔會知女人想點架:') :')
突然發生咩事..邊個攪到你咁低落?:smile_o04:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:14 發表 查看引用來源

跟住...就勁啦~~:smile_o05:

我同妹一入房...就急不及待除衫

攪到d姐姐話...哦未得...未得唔洗除住

我同妹即笑...e 一聲笑左出黎:smile_o13:

之后就一齊話...遲早都要除...除左先羅:smile_o01:

...
都系你夠姊妹啦,,又識哄人又隨和!:smile_o12:
又順得人..:smile_o12:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:33 發表 查看引用來源

唔係外星人...係大肥豬:smile_30:
各花各眼啫..都有人喜好架..有咩所謂呢!:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 21:37 發表 查看引用來源

多謝欣賞:smile_o13:
你個頭像大把人欣賞啦..:smile_o01:
我都系好欣賞籮!:smile_o01:

前往最後回覆