上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.2)

收藏  |  訂閱
349  28.7k

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 06:46 PM 發表 查看引用來源

幫我做緊野果個( 我估做緊,但scan份野scan左20分鐘喇) 靚,但做野唔得,係好唔得果隻.......
有個靚字就得啦, 做唔做到野已經係其次

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-28 06:42 PM 發表 查看引用來源

小紅真係好...一陣收工去邊呀?:smile_o05:
收工去睇e生 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 頭暈:')

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 06:49 PM 發表 查看引用來源

好多廠d香港人都係咁比人打/ 死.....
真係咁恐怖咩

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-28 06:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: 可兒回來了
hello 可兒:smile_o15:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 06:52 PM 發表 查看引用來源

醫生做到既野我都做到........:smile_o01:
如果你頭先起度幫手頂住我咪唔使頭暈囖, 重好過:smile_o02:

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-28 06:50 PM 發表 查看引用來源

你唔係真係覆POST 覆到暈嗎?~
唔係.....本身要去睇既:smile_o06:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-28 06:56 PM 發表 查看引用來源

講起頭暈..我而家都有D~
連你都係咁話呢, 頭先真係好誇張.... 我諗1分鐘一頁都似:smile_o08:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 06:56 PM 發表 查看引用來源

有行家間廠執笠,之後拖糧
上面駐守既"高層",比個工仔隊林左
老細響香港un un 腳

真人真事
哦.....:smile_o08:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-28 07:00 PM 發表 查看引用來源

下次唔好叫BONNIE入黎....佢一出現.....D人多左好多....
唔得佢係副樓主黎架:smile_o01:
我都知我人氣唔夠佢嘞, 但你都唔使講到出口:smile_o02:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-28 07:01 PM 發表 查看引用來源

我見咁多人先閃炸........
我都唔知幾唔捨得妳同掛住妳:smile_o06:
:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: 下次你唔好咁啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆