上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上PART 42,又再聚埋一塘

收藏  |  訂閱
319  30.6k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 04:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 夠架LA....:smile_o01:
ENJOY:smile_o01:

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-29 05:03 PM 發表 查看引用來源

咩攪咩鬼啊.....今天啱啱忙完....但非常勞氣,剛剛至小完個同事......唉
睇得出你D語氣啦,現在RELAX心情

今晚去邊呀,,,

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 05:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 上次乜野事ah.....

禾地有嘈過咩 :smile_o14: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
哥,我今日唔知攪咩,心情好似唔跳點咁GE:smile_40:

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-29 05:06 PM 發表 查看引用來源

今晚會係公司o陣t.......之後就回家吃反啊
咁唔順反氣,今晚食個飽,屋企RELAX下,咩氣都無哂架啦

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-29 05:11 PM 發表 查看引用來源

我唔會同人上網嘈的,大家又未見過面,有咩好嘈呢.....咁你問我"問題系你想同邊個啫"咁好直接諗法仲係圍繞住個問題啦.....咁如果係咁我下次咪唔嚟吹law.....好間單咋嘛
佢都唔喺咁意思:smile_30: ,,你唸多左啦,
依到果個都歡迎架

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-29 05:13 PM 發表 查看引用來源

ok了.....話完就算......冇嘢啦
HEHE,咁咪好
一陣咁修要OT AR,咁,要做到幾點呀

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-6-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

心宜...你又用波斯密碼:smile_27: :smile_27:
唔喺咁啦,.你知架,,而D反語字呀MA:smile_30:

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-29 05:16 PM 發表 查看引用來源

我諗7:00至8:00到啦....都唔會太夜
咁就好啦,,,7.1去邊呀,HOILDAY WO

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-6-29 05:17 PM 發表 查看引用來源

堅吾明....
心情唔知點咁呀:smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-29 05:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 心唔識跳...定心情唔好...定好AH.....

你咁寫好多個可能性喎 :smile_o08:
死野,改左啦,,喺唔知點:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆