八一零沙咀k團

收藏  |  訂閱
23  4.5k

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-8 01:37 AM 發表 查看引用來源
搵藍貓啦!
:smile_o06: :smile_o06:
藍貓即係邊果

本來新場應該自來客唔訂房搏多d部長自動行入黎派卡片

但唔訂房又驚一陣張單貴到無倫

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
去新場喎......搵貓貓都有用~~ [/quote]

:smile_o14: :smile_o14:
貓貓係咩黎

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:41 AM 發表 查看引用來源

咁你諗住嗰日幾點去呀....
我中午可能去按摩先....

入去等定點~~??
大約幾點??

而家究竟去邊先

同埋你老哥如果要noon k ,新場咁早入場應該d推廣未返波

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-8-8 01:43 AM 發表 查看引用來源

藍貓咁出名你都唔識, 佢間唔中就上下一周刊0架喇
:smile_o11: :smile_o11:

我知道邊果了

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:43 AM 發表 查看引用來源

咁睇你想點喇....我就無乜所謂~~~
如果要見識推廣就可能7點後先入場

人地未返工,唔通一早入去我劈你咩

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

新場吖嘛.....即係星際...
咁唔駛NOON K 既........七點開始OK??
:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

開埋名

7點開始應該無問題既

:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

差唔多打比你,你果柒頭咪唔聽電話

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁就七點入場啦....你想係邊等...
呢度講方唔方便...到時下午再電聯都得....

推廣未返工啫....總有一個半個DJ比你劈卦....:smile_40:
方便講

果日你左手拎住隻喜羊羊公仔
右手拎住20盒12果裝杜記夜光套套

我地係皇崗天橋等

暗號係我要推廣

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:52 AM 發表 查看引用來源

唔講得名既咩...又無講電話號碼...
你唔係仇家多驚人伏你吖....:smile_o14:

OK~
嗰日下午打比我啦...
我應該喺福田HEA緊.....

咁你幾得保護我

係福田邊到hea呀

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-8-8 01:52 AM 發表 查看引用來源

你地去邊度玩呀??
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

藍敵開新場團帶我去玩

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 01:53 AM 發表 查看引用來源

我真係諗住買....但唔駛咁多吓嘩...
改拎住二個用過既得唔得...??

二個夠用架喇

會唔會上到k場係咁用d推廣入廁所架

二個唔夠用,聽講果到三十幾果推廣喎

前往最後回覆