上一頁下一頁
發新話題

零晨後9發大,出發.......出3嘢

收藏  |  訂閱
52  7.0k

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 04:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
死9=年老力衰

引用:
原帖由 redcross 於 2008-11-15 04:49 AM 發表 查看引用來源
e~椅 仲錬緊呀! 訓先啦:smile_43:
GOOD NIGHT

結論:上述三位人兄,大事不諭,專注小事,列如捉錯字,想引我犯規等等.........自以為能取予求,簡直是:')

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 04:59 AM 發表 查看引用來源

good night:smile_15:

係wor

喂~~~:smile_38:

人地爸爸話"吊 你 老 母"wor:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
GOOG NIGHT 我唔跳你MA MA,因為你呀MA 系麼羅差呀9系雜種

引用:
原帖由 dunhill 於 2008-11-15 05:04 AM 發表 查看引用來源
:smile_15: :smile_15: :smile_15: :smile_15: :smile_15:
OLD餅 GOOD NIGHT,祝你今晚凳極樂,一睡不起

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 05:11 AM 發表 查看引用來源
唔通今晚又作大話零晨出發  
兩奇鷹比我激到睡了 ,好悶,又起程去玩了:smile_38:

GOOG NIGHT 我唔跳你MA MA,因為你呀MA 系麼羅差,呀9系雜種

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 05:11 AM 發表 查看引用來源
唔通今晚又作大話零晨出發  
OLD餅 GOOD NIGHT,祝你今晚凳極樂,一睡不起

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 05:14 AM 發表 查看引用來源

人地爸爸真係話"吊 爆 你 老 母"wor:smile_30:  
GOOG NIGHT 我唔跳你MA MA,因為你呀MA 系麼羅差呀9系雜種,智多星 (系:至多精)雜種
好一個沙頭角呀9(至多精)雜種

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 05:25 AM 發表 查看引用來源

人地爸爸真係話"吊 爆 你 老 母"wor  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆