也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【69】

收藏  |  訂閱
36  4.7k

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 09:40 AM 發表 查看引用來源

扮男扮女都得??:smile_30:
聲明我是女的.....但鍾意女人:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 09:44 AM 發表 查看引用來源

聲明我是男的.....但鍾意女人....

又唔介意女人鐘意女人....亦想試下男人鐘意男人滋味如何...
湯美上呀!!

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 09:48 AM 發表 查看引用來源

咁做 boy friend 呀 :smile_46::smile_46:
死仔包..玩踢爆.... 被你攪到我笑死

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:51 AM 發表 查看引用來源
踢館踢場唔怕..................佢地會就住我老人家
我會錫住老人家 細細力

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 09:53 AM 發表 查看引用來源

我下個星期就閃啦....都唔得黎........
閃去邊道

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:58 AM 發表 查看引用來源
大力拖住攬住都得
人地怕醜....:smile_35:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 10:06 AM 發表 查看引用來源
唔怕................我遮住你
這輩子我們無緣牽著手...首哥哥講大話:') :') :')

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 10:26 AM 發表 查看引用來源

遮住.....同牽住係唔同架播...........:smile_13:
引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:58 AM 發表 查看引用來源
大力拖住攬住都得

無得牽手..重可以攬和拖呢???呃我:') :') :')

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 10:30 AM 發表 查看引用來源
無緣牽著手..................一個係................也許啫.........................一個係你扶住我................唔同架
兜得快...世界仔叻....抵你揾到食:smile_47: :smile_47:

我要閃...留低你倆男人慢慢攪...唔阻你地:smile_47: :smile_47:

前往最後回覆