上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
244  48.1k

引用:
原帖由 wckit 於 2010-12-23 22:37 發表 查看引用來源
出相..沒問題..之重要唔好做新文人物
相片一定經過處理, 行出街無人認到你

引用:
原帖由 wckit 於 2010-12-23 22:42 發表 查看引用來源
認到沒問題之重要是老虎認到到:smile_30:
咁我盡量唔影你啦...

最後招集, 報名就快啦, 保證你有一個 Merry Christmas:smile_38:

引用:
原帖由 nansh118 於 2010-12-24 14:26 發表 查看引用來源

乜場同價錢先得架:smile_41:
I have pm details to u.
Also, I will write a report with photo.

各位 C HING, Merry X'mas

引用:
原帖由 bigman6152 於 2010-12-24 23:21 發表 查看引用來源
我有興趣 PM埋我呀唔該
ok, I have pm to u.

各位 C HING, Merry X'mas
樓主準備出發...去過快樂聖誕:smile_40: :smile_40:
記得睇我嘅 report

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-25 23:00 發表 查看引用來源

等你報告!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我會在今明兩天內出report...
照片處理需時
好快有得睇...
我會另開一個新 post 來出...

Report 連結: 遲少少公佈, 因版主說我犯版規 :smile_38: :smile_38:

Report link is ok now..  因版主說我犯版規
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13651832

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆